Byggefirma med meget erfaring

Vi gør det let for jer at bygge jeres nye hjem

Vores mange års erfaring som byggefirma kommer jer til gode, når I bygger med os. Selvom vi kun har bygget huse i Hybel siden 2016, var vi allerede i finalen til Årets Husbygger 2017. Vi ved godt hvorfor. I Hybel har vi nemlig samlet mange af branchens bedste husbyggere, og det er vores mål at blive Danmarks bedste byggefirma.

Uanset hvilken type hus I ønsker jer, sørger vi for, at I får hjem til mere – også under byggeforløbet. Vi kan hjælpe jer med at tegne boligdrømmen ud fra jeres skitser eller begynde helt fra en frisk sammen med jer. Når I bygger med Hybel, tager vi os af alt besvær og papirarbejde, så I bare skal koncentrere jer om jeres boligdrøm. I er velkomne til at besøge byggeriet, så tit I har lyst, men jeres faste byggeleder vil også sørge for at holde jer godt opdaterede løbende.

Byg hus med fuld finansiering

Vi sparer vores kunder for mange penge og bekymringer. Det gør vi ved at holde dem fri for stressende rate-betalinger og masser af papirarbejde. Med Den Nye Grundpakke har vi allerede i begyndelsen af 2016 sat en helt ny standard for typehusfirmaer. I skal bare vælge jeres grund og fortælle os om jeres boligdrøm. Så tager vi os af resten.

Vi køber grunden for jer og sørger for alle blanketter og formularer til myndighederne. Vi er vant til at tale med de lokale ansvarlige om byggerier, så det er oplagt for os også at lette jer for den opgave. Med andre ord er vi et byggefirma der hjælper jer gennem hele processen.
Vi finansierer både grunden, byggeriet, forsikringerne og alle udgifterne til myndighederne uden merbetaling. Det sparer jer for mange penge i renter og gebyrer – tit er det mellem 30.000 kr. og 60.000 kr. Vi er sikre på, at I kan finde noget sjovere at bruge dem til.

I betaler først, når I får nøglerne til jeres nøglefærdige hus. Læs mere under Den Nye Grundpakke.

Den bedste sparringspartner i husbyggeriet

Hos Hybel er vi et byggefirma der godt tør at udfordre jeres idéer om, hvordan huset bliver bedst for jer. Det er ikke fordi, vi ikke gider at høre, hvordan I vil have det. Tit ser vi bare muligheder for forbedring, som ingen andre har set før. Det kan være en anden måde at placere jeres hus på grunden. Det kan også være valget af et bestemt materiale, som vil gøre livet bedre for jer i jeres nye hjem. Eller måske er det bare en justering af rumfordelingen, så I udnytter jeres kvadratmetre bedre.

Se hvad vi har gjort for andres boligdrømme i vores udvalgte plantegninger.

Vi har gjort mere end 9500 boligdrømme til virkelighed de seneste 20 år