Byggefirma med meget erfaring

Vi gør det let for jer at bygge jeres nye hjem

Vores mange års erfaring som byggefirma kommer jer til gode, når I bygger med os. Selvom vi kun har bygget huse i Hybel siden 2016, var vi allerede i finalen til Årets Husbygger 2017. Vi ved godt hvorfor. I Hybel har vi nemlig samlet mange af branchens bedste husbyggere, og det er vores mål at blive Danmarks bedste byggefirma.

Uanset hvilken type hus I ønsker jer, sørger vi for, at I får hjem til mere – også under byggeforløbet. Vi kan hjælpe jer med at tegne boligdrømmen ud fra jeres skitser eller begynde helt fra en frisk sammen med jer. Når I bygger med Hybel, tager vi os af alt besvær og papirarbejde, så I bare skal koncentrere jer om jeres boligdrøm. I er velkomne til at besøge byggeriet, så tit I har lyst, men jeres faste byggeleder vil også sørge for at holde jer godt opdaterede løbende.

 

Den bedste sparringspartner i husbyggeriet

Hos Hybel er vi et byggefirma der godt tør at udfordre jeres idéer om, hvordan huset bliver bedst for jer. Det er ikke fordi, vi ikke gider at høre, hvordan I vil have det. Tit ser vi bare muligheder for forbedring, som ingen andre har set før. Det kan være en anden måde at placere jeres hus på grunden. Det kan også være valget af et bestemt materiale, som vil gøre livet bedre for jer i jeres nye hjem. Eller måske er det bare en justering af rumfordelingen, så I udnytter jeres kvadratmetre bedre.

Se hvad vi har gjort for andres boligdrømme i vores udvalgte plantegninger.

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog