Udstillingshuse i Kolding

Find vores udstillingshuse i Kolding lige her. Når vi bygger udstillingshuse, lægger vi dem lige i nærheden af hinanden med forskellige arkitekturer. Så behøver du kun at køre ét sted hen for at se flere forskellige udstillingshuse i Kolding.

Alle vores udstillingshuse er til salg. Du har altså en helt unik mulighed for at springe hele byggeriet over – hvis du ikke er så interesseret i den del – og købe et af vores udstillingshuse i Kolding. Du kan altid se vores huse til salg her.

Vi vil give dig så meget inspiration til dine byggeplaner som overhovedet muligt. Derfor bygger vi for det meste en garage i et af husene. Her laver vi et showroom, hvor du selv kan mærke alle de materialer, vi bygger med – og som ikke er brugt på husene.

Vi samler billeder fra vores udstillingshuse i Kolding herunder. Her kan du også se adresserne, detaljerne og åbningstiderne.

 

Udstillingshuse i Kolding

 

Find udstillingshus i Kolding

Hvis der ikke er billeder af udstillingshuse i Kolding her på siden, har vi desværre ingen åbne lige nu. Men det behøver ikke at betyde, at du skal køre langt for at se et af vores huse. Du er altid meget velkommen til at kontakte os og få en personlig rundvisning i et af vores huse. Vi vil gerne se, om vi kan vise dig et hus i Kolding, men ellers har vi en række andre udstillingshuse. Du kan se dem alle her.

Du må også meget gerne komme på besøg i vores showroom i Kolding. Der har vi samlet alle de materialer, du kan vælge imellem, når du bygger et hus med os. Showroomet ligger på Trianglen 24 st. tv., 6000 Kolding. 

Vi er ret vilde med Kolding, naturen og de historiske bygninger, som giver byen en helt speciel karakter. Hvor mange andre byer har lige et slot i centrum? Man får virkelig meget fjord, søer og skovområde for pengene, når man bygger hus her.

Vores byggerådgivere hjælper dig med at få hjem til mere i de unikke rammer. Kontakt dem i dag.

 

Byg dit nye hus i Kolding

Det er ikke let at vide, hvordan du og din familie gerne vil bruge det nye hus om 10 og 20 år. Men vi har en idé om det, og den bruger vi til at rådgive dig. Det bliver du ekstra glad for med årene.

Vi siger, at vi giver vores kunder hjem til mere. Det betyder mere fritid til dig. Mere tryghed om økonomien, fordi du ikke skal betale for renoveringer eller høje varmeregninger. Mere plads og mere nydelse af de skønne omgivelser i Kolding.

Giv lyd! Så giver vi også dig hjem til mere.

Udstillingshuse i Syd- og Sønderjylland

Hybel udstillingshus Neptunvænget 23
directions favorite_border

Neptunvænget 23
6710 Esbjerg V

Åbningstider: Klik for at se åbningstider

Areal: 180 m2

Værelser: 4