April 2020

Hvad koster det at bygge et hus?

Få vores gode råd til, hvordan I lægger et godt og realistisk byggebudget

Et af de spørgsmål, vi oftest bliver stillet er, hvad det koster at bygge et hus. Og vi forstår godt, at spørgsmålet fylder meget - for finansieringen skal være på plads, før I kan bygge hus og få drømmene realiseret.

Der findes dog ikke noget entydigt svar på, hvad det koster at bygge et hus. Prisen afhænger af, hvad byggegrunden koster, antallet af kvadratmeter I vil bygge, hvilke materialer I vælger … og vi kunne blive ved.

Så første trin i processen er, at I finder ud af, hvad I kan og vil bygge for. Et realistisk budget giver den bedste byggeproces.

 

Drømmen bygger på et realistisk budget

For at blive klogere på hvad I kan bygge for, skal I kontakte jeres bank. Med udgangspunkt i bankens vurdering og beregning, får I klarhed over, hvad I må og vil låne til byggeriet. 

Den mest almindelige form for boligfinansiering er 80 % realkreditbelåning, 15 % bank/boliglån/anden finansiering og 5 % egen finansiering. Når I er forhåndsgodkendt til at låne i banken og realkreditinstituttet, er I klar til at gå videre med byggeprojektet.

 

Budget med “buffer”

Et godt byggebudget giver jer et overblik over de udgifter, I kan forvente – samtidig med at det tager højde for uforudsete udgifter. 

Når I kommer til møde med en af Hybels byggerådgivere, gennemgår vi byggeriets faser og hjælper jer med at lægge et realistisk budget. Så er I sikre på, at det indeholder alle de nødvendige poster – samtidig med, at I bliver skarpe på, hvor I må skrue op eller ned for jeres forventninger og ønsker, for at jeres byggeri bliver en realitet. 

Lad vores byggerådgiver hjælpe jer godt i gang med budgettet.

 

Andre blogindlæg

Inspiration til indretning af soveværelset

Oktober 2022

Inspiration til indretning af soveværelset

Få en god nattesøvn med et godt soveværelse

Walk-in-closet inspiration: En guide til det perfekte walk-in-closet

September 2022

Walk-in-closet inspiration: En guide til det perfekte walk-in-closet

Sådan realiserer du drømmen om det perfekte walk-in-closet

Bryggers indretning: En guide til et nydeligt bryggers

September 2022

Bryggers indretning: En guide til et nydeligt bryggers

Gør jeres bryggers til en integreret del af hjemmet

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog