April 2019

Hybel er sponsor for ungt Formel 3 talent

Hos Hybel har vi fart på, og vi arbejder hver dag for at indfri vores kunders boligdrømme. Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi nu skal hjælpe til med at indfri endnu en drøm.

Hybel er blevet hovedsponsor for Frederik Vesti - et af de helt store unge talenter inden for international motorsport. Frederik Vesti kører i 2019 Formel 3, og han er kommet rigtig flot fra start.

Som hyldest til Frederik Vesti har vi indrettet et værelse med Vesti-tema i vores udstillingshus på Renrosen 5 i Horsens. Her har vi sat Michael Mortensen, stifter af Hybel, Brian Langvad, Adm. Direktør, og Carsten Jæger Nørbjerg, Salgs- og Marketingdirektør i Hybel, i stævne til en snak om sponsoratet.

”Frederik Vesti er en ung fyr på 17 år fra Vejle med masser af gåpåmod, som bare vil det her mere end alle andre. Han jagter den ultimative drøm om Formel 1, og han har en tilgang og et talent, som vi gerne vil være med til at støtte op omkring,” fortæller Michael Mortensen, Hybels stifter.

Med sponsoratet fra Hybel er det muligt for Frederik Vesti at køre Formel 3 i 2019 sammen med sit nye team. Frederik Vesti har skrevet kontrakt med Prema Powerteam, som har opnået stor succes med at udvikle unge talenter til Formel 1. Holdet har stærke bånd til Mercedes og Ferrari, og her har Frederik Vesti blandt andet fået Michael Schumachers søn Mick Schumacher som holdkammerat.

 

https://vimeo.com/340846319

 

Et talent i høj fart

Frederik Vesti er i denne sæson med i Formula Regional European Championship, hvor han skal køre løb over hele Europa. Frederik Vesti vil her fokusere på at få så meget køretid som muligt i Formel 3-raceren. Det skaber de optimale betingelser for den nødvendige erfarings- og kompetenceudvikling, som skal føre ham videre mod drømmen om Formel 1.

”Talentet er stort hos Frederik Vesti, og han kan klart køre bilen. Men noget af det vigtigste er hans fokus og disciplin. Sammen med sit nye team og sit eget stærke personlige hold med manager, mental træner og en F1 driver coach går han en spændende tid i møde, hvor han har mulighed for at dygtiggøre sig på mange af de helt store baner i Europa,” forklarer Brian Langvad, Adm. Direktør i Hybel.

Hos Hybel følger vi ivrigt Frederiks løb på kontoret, og vi ser frem til at følge ham fra på rejsen mod Formel 1. Hos Hybel arbejder vi hver dag med at gøre drømme til virkelighed, og vi håber, at vi med vores sponsorat af Frederik kan hjælpe ham til at opnå sin.

 

https://vimeo.com/340210446

 

”Det unikke ved Frederik Vesti er hans vilje og lyst til at indfri sine egne drømme. Han står tidligt op om morgenen og øver på alle finesser og detaljer. Han ved både, hvor han er god, og han ved, hvad han skal øve sig på for at komme på det næste niveau. Det inspirerer mig, hvordan han altid kæmper for at forbedre sig - og har troen på, at det altid kan gøres bare lidt bedre, hvilket vi også arbejder for her hos Hybel,” fortæller Carsten Jæger Nørbjerg, Salgs- og Marketingdirektør i Hybel.

 

Flere sponsorater på vej

Hos Hybel er vi glade for at kunne hjælpe unge talenter med at udøve deres sport. Vi har tidligere sponsoreret spillesæt til fodboldklubber i hele landet, og det var en stor fornøjelse at hjælpe lidt til i sportsklubber, der spreder glæde og skaber langvarige fælleskaber. Vi glæder os til at løfte sløret for de næste sponsorater snart.

 

https://vimeo.com/340210465

 

Fotos: Prema Powerteam

Andre blogindlæg

Hybel har givet 1500 familier “hjem til mere” på bare 5 år

Juni 2021

Hybel har givet 1500 familier “hjem til mere” på bare 5 år

Siden Hybel blev etableret i 2016, har hele 1500 familier valgt os til at bygge deres drømmehjem.

Hvem laver plantegningen til mit byggeprojekt? Mød Hybels tegnestue

Maj 2021

Hvem laver plantegningen til mit byggeprojekt? Mød Hybels tegnestue

Vi har været forbi Hybels tegnestue og stillet de projekterende bygningskonstruk...

Inspiration til dit nybyggeri - 2021's boligtrends

Marts 2021

Inspiration til dit nybyggeri - 2021's boligtrends

Find inspiration til dit nybyggeri og læs om 2021's boligtrends

starstarstarstarstar
Hvis vi skulle få den idé at bygge igen, så bliver det helt sikkert med Hybel.
Sanne
starstarstarstarstar
Vi bor nu i vores drømmehus! Og det er i høj grad takket være Hybels gode arbejde!
Maja & Peter
starstarstarstarstar
En helt igennem tryg oplevelse hele vejen igennem processen.
Camilla