August 2020

Hybel leverer hjem nr. 1.000

Lene og Stig blev de heldige ejere af et helt særligt hus

På runde mærkedage er det almindeligt at stoppe op og se tilbage på årene, der er gået. I Hybels tilfælde er det dog ikke særlig længe siden, at skovlen blev sat i jorden til hus nr. 1 - og her fire år efter har vi netop afleveret nøglerne til hus nr. 1.000.

Det er gået stærkt, og det er en anledning til at reflektere over den udvikling, Hybel er gået igennem på meget kort tid. Fra starten i Horsens i 2016 til landsdækkende husbygger med afdelinger og glade kunder i hele landet.

Hvad er opskriften på Hybels succes?

En ting er helt sikker: Vi var aldrig kommet så langt uden dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. Alle gør en stor indsats for at få tingene til at lykkes, og det er nok i virkeligheden dét, der er hemmeligheden.

”Vi vil have en god dagligdag og tone med vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Det skal være hyggeligt at komme her i huset – både for vores kunder og for vores medarbejdere,” siger Brian Langvad, som er adm. direktør i Hybel.

Vi glæder os til at hjælpe mange flere danskere med at få hjem til mere i de kommende år!

Læs mere om Hybel som byggefirma her!

Andre blogindlæg

Hvem laver plantegningen til mit byggeprojekt?

Maj 2021

Hvem laver plantegningen til mit byggeprojekt?

Mød Hybels tegnestue

Hybel er sponsor for AGF Esport

December 2019

Hybel er sponsor for AGF Esport

Vores udstillingshuse dannede rammerne om stor Esport-turnering

Hybel fortsætter sponsorat med nykåret europamester

Oktober 2019

Hybel fortsætter sponsorat med nykåret europamester

Siden starten af året har Hybel været personlig sponsor for det unge motorsportstalent Frederik Vesti. Hos Hybel er vi enormt glade for at kunne fortsætte samarbejdet, og vi ønsker i samme omgang stort tillykke med europamesterskabet!

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere