Hos Hybel er
EN AFTALE EN AFTALE

... og sådan vil det altid være

I Hybel får du en partner, du kan stole på - selv når markedet ændrer sig. Vi springer ikke fra vores aftaler, men står inde for entreprisesummen under hele byggeriet, uanset hvad der sker i verden omkring os. Alle prisstigninger tager Hybel på sin egen kappe, så du ikke behøver have nogen bekymringer for din økonomi. Derudover gør vi os altid umage for at rådgive rigtigt på tilvalg og inventar, så du kan komme i mål med dit byggeri til den aftalte pris.

En aftale er en aftale

Til dig, der vil bygge

Ingen uforudsete udgifter. Sådan er det at bygge din drømmebolig med os. Din pris ligger helt fast, når først kontrakten er underskrevet - også hvis byggeriet først går i gang efter 9 måneder. Det kan du være sikker på. For hos Hybel er en aftale en aftale, og når du bygger med os, får du en partner, du kan stole på - selv når markedet ændrer sig. 

Vi springer ikke fra vores aftaler, men står inde for entreprisesummen under hele byggeriet, uanset hvad der sker rundt omkring byggeriet af dit drømmehjem. Det betyder blandt andet, at prisstigninger på materialer ikke vil have indflydelse på dit byggeri, når først kontrakten er underskrevet. 

Du kommer altså ikke til at ligge søvnløs over økonomien i dit byggeri, for den kender du allerede. Vi gør os umage for at ramme den rigtige pris på tilvalg og inventar fra starten, så vi sikrer os, at du kommer i mål med dit byggeri til den aftalte pris.

Til dig, der er långiver

Som långiver eller pengeinstitut kan du være tryg ved, at dine kunder vælger Hybel som byggefirma. Vi indregner alle realistiske omkostninger fra begyndelsen, og når kunderne har underskrevet kontrakten, ligger prisen helt fast. Hos os er en aftale nemlig en aftale, og risikoen for stigende materialepriser tager Hybel.

Hos Hybel indregner vi blandt andet udarbejdelse af tegninger, forsikringer og projektering i entreprisesummen. Her skal der altså ikke afsættes yderligere beløb til uforudsete udgifter. Når kunderne bygger med os, kommer der ikke nogle ekstra omkostninger ind fra højre. Vi laver en fair og realistisk aftale, som kunderne kan komme helt i mål med. Og når underskriften er sat på papiret, ændrer vi ikke på prisen (medmindre kunden selv ændrer sine materialevalg).

Derfor kan du som långiver være helt tryg ved, at dine kunder vælger Hybel som byggefirma til deres nybyggeri.

Når man bygger nyt hus med Hybel, får man:

  • En kontrakt, der inkluderer tegninger, projektering, forsikring med mere.

  • En aftale, der holder og ikke ændrer sig undervejs.

  • En realistisk pris, der tager højde for, hvor meget man vil bruge på inventar og tilvalg.

  • Ingen uforudsete udgifter på grund af prisstigninger på materialer eller udsat byggestart.

  • En erfaren partner til nybyggeri, som får alle sikkert i mål.

Kontakt din nærmeste Hybel-afdeling i dag og hør, hvorfor Hybel er det sikre valg til dit husbyggeri

Tlf. 7560 1070 (Horsens)
Tlf. 6260 1070 (Kolding)
Tlf. 5460 1070 (Roskilde)
Tlf. 8660 1070 (Aalborg)
Du kan også finde alle vores byggerådgivere på vores kontaktside her.
Hybel - En aftale er en aftale

* Medmindre materialevalg og tilvalg ændres efter kontraktindgåelse.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere