Kundearrangementer

Info-aften om 20 nye grunde til salg i Horsens Syd

BEMÆRK!
Arrangementet er afholdt. Indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig inden længe, næste gang vi afholder et lignende arrangement nær dig.

 

Kom til en spændende aften hos Hybel i vores nye domicil i Horsens, og hør mere om vores 20 nye grunde til salg omkring Højagergårdsvej i den populære del af Horsens Syd.

Onsdag d. 27. september kl. 17:30 - 19:30

Sted: Rosenkrantzvej 2, 8700 Horsens

På aftenen informerer vi om grundene, området og udbudsprocessen. Samtidig skyder vi nedtællingen til afslutningen på udbudsrunden i gang.

Bemærk, at udbudsrunden slutter torsdag d. 28/9 kl. 23.59, og at alle bud derfor skal være indleveret inden da. Udbudsmaterialet og betingelser kan, sammen med meget mere information omkring grundene og området, findes her.

Program

Kl. 17.30-19.30 

- Introduktion til grundene og området omkring Højagergårdsvej.

- Nedtælling til afslutning af budrunde (deadline 28/9 kl. 23.59 - se betingelser).

- Gennemgang af regler og proces for indgivelse af bud.

- Hybel serverer lækker tapas og forfriskninger.

- Indlæg fra Nordea omkring den økonomiske situation i markedet.

- Indlæg fra EDC omkring situationen på boligmarkedet.

- Rundvisning i Hybels nye store showroom.

Når programmet er slut, er du velkommen til at blive hængende, hvor du kan få en uforpligtende snak om dine boligdrømme og svar på spørgsmål hos vores byggerådgivere, tegnere, byggeledere samt inviterede samarbejdspartnere. Du/I er også velkommen til at gå på opdagelse i showroomet på egen hånd og tage et nærmere kig på alle de mange forskellige indretningsmuligheder og materialevalg mm. 

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog