Grunde til salg i Randers

Vil du købe en byggegrund i Randers? Så er vi klar til at hjælpe dig. Når vi har byggegrunde til salg i Randers, lægger vi dem lige her på siden. Så kan du se billeder, beskrivelser og priser. 

Der er mange gode muligheder for at finde en byggegrund både i og omkring Randers, som giver dig en fantastisk udsigt over Randers Fjord eller kort afstand til centrum af byen. Dronningborg er et af de populære områder, hvor vi har bygget som en del af Randers Bygger.

Men der er også andre gode steder at købe en grund i Randers, hvis du fx vil bo tæt på motorvej E45. Der er kun en times kørsel til Aalborg. Du kan nå til Aarhus fra byer som Drastrup, Fårup og Munkdrup på mellem 20 og 45 minutter.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den bedste placering til dit nye hus.

 

Store byggegrunde i Randers

Der er god mulighed for at finde en grund i Randers kommune som er til at betale. Vi hjælper mange familier med at få hjem til mere, når drømmen er at bo tæt på byen og store arbejdspladser som fx Gældsstyrelsen, Kosan Crisplant eller Sparekassen Kronjylland.

Hvis du skal pendle, er det også en perfekt by at bo i. For der er aldrig særligt langt til motorvejen. Skal du være din egen chef, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at få plads til et lækkert kontor i dit nye hjem.

Erhverv Randers vil hjælpe dig med inspiration, gode råd og vejledning. Flere iværksættere siger faktisk, at Randers er Danmarks bedste by at være iværksætter i. Det siger de, fordi der er et helt specielt sammenhold. Og hvem kan ikke få brug for det?

Vi sætter også sammenholdet højt, når vi skal bygge for dig. Det er vigtigt, at vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden, når vi skal få dit drømmehus ud i virkeligheden. Vi byder ind med vores mange års erfaring med at tegne og bygge huse.

 

Hybel grunde til salg i Randers

 

Kronjyske byggegrunde tæt på natur og vand

Randers er omgivet af en masse skov og Gudenåens vilde vand. Det udnytter de lokale foreninger til fiskeri, vandreture, open water svømning og meget mere. Der er også en masse gode indendørs tilbud. Træningscentre, crossfit og en masse sportsklubber.

Inde i byen kan man tage alle gymnasieuddannelser og erhvervsuddannelser inden for teknologi, byggeri, kontor, handel, oplevelser og meget mere. Du finder også spændende uddannelser inden for turisme, marketing og økonomi.

Men det hele begynder selvfølgelig med folkeskolerne, som der også er mange af i kommunen. Der er også et godt udvalg af institutioner, som gør de mindste klar til at gå i skole.

Tag fat i os, hvis du ikke finder, hvad du leder efter her.

Grunde til salg i Østjylland

Hybel Grund Vendehøj
directions favorite_border

Vendehøj

8543 Hornslet
(Projektgrunde)

Hybel Grund Højagergårdsvej
directions favorite_border

Højagergårdsvej

8700 Horsens
(Almindelige byggegrunde)

Hybel Grund Skovmærkebakken
directions favorite_border

Skovmærkebakken

8930 Randers NØ
(Kompaktgrunde)