Grunde til salg i Vejle

Du kan finde grunde til salg i Vejle gennem os. Faktisk har vi gjort det til vores speciale at købe grunde for vores kunder. Vi betaler også for huset og alle uforudsete udgifter, indtil den dag, hvor du får nøglerne.

Find og reserver din grund i Vejle lige her på siden. Vi samler grund-størrelser, priser, lokalplanen, geo-rapporter, måleblade og alt det andet, du har brug for at vide om området lige her. Hvis vi ikke har byggegrunde til salg i Vejle lige nu, kan du se alle vores grunde ved at trykke på knappen her.

Hvis du er på jagt efter en bestemt grund i Vejle, vil vi gerne købe den for dig. Vi plejer at sige, at du bare skal pege på den. Så tager vi os af resten. Selvfølgelig er det lidt mere indviklet end det – derude i virkeligheden. Men det synes vi ikke, du skal mærke noget til. Vi har købt så mange grunde, at det hele sidder på rygraden. Derfor synes vi, det kun er rimeligt, at vi lader dig slippe for det besværlige papirarbejde.

Kontakt os og få den grund, du drømmer om at bygge på.

 

Byggegrunde i Vejle kommune

Drømmer du om at bo tæt på naturen midt i Trekantområdet? Så kan du være helt tryg ved at bygge med os. Vi har allerede bygget flere steder i Vejle kommune og kender de lokale regler, vi skal holde os inden for.

Vi har fx bygget i det attraktive Bredballe lige nord for byen. Her har vi givet vores kunder de hjem, de drømte om at leve i – tæt på Vejle Fjord, Danmarks flotteste skov og en masse andre børnefamilier.

Det kan være noget af en opgave at finde ud af, hvilken grund der er den helt rigtige. Udsigten kan du nok hurtigt se, om du kan lide. Men måske drømmer du allerede om at få bygget et bestemt hus.

Der er stor forskel på, hvor stor og nem en grund, du har brug for. Et stort H-hus kræver masser af plads. Et lidt mere beskedent længehus kan bygges på de fleste grunde. Og der er ret mange valgmuligheder imellem de to. Det hjælper vi dig med at finde ud af, når vi skal finde den perfekte grund til dig.

 

Grunde til salg i Vejle

 

Byg dit drømmehus i Vejle

Det er ikke så tit, vi ser det i Vejle. Men nogle gange kan det godt betale sig at købe et gammelt hus, fordi det ligger på en helt speciel grund. Hvis det kun er det ene sted, du kan se dig selv bo, skal vi nok hjælpe dig.

Vi arbejder tæt sammen med nogle af de dygtigste inden for nedrivning af huse. Når de har klaret den del af opgaven, går vi i gang med at bygge det hus, du drømmer om.

Kontakt os og få hjem til mere.

Grunde til salg i Syd- og Sønderjylland

Hybel Grund Pilehaven
directions favorite_border

Pilehaven

7120 Vejle Ø