Klokkevænget 2, 3300 Frederiksværk

filter

Se galleri

Til salg

Velindrettet hybel på 189 m2 med lækre detaljer

I Kregme ved Frederiksværk finder i dette fine hus, som helt sikkert kan danne rammerne om det gode familieliv for jer.

Klokkevænget 2, 3300 Frederiksværk

5.195.000.- DKK

Med et hjem i Kregme kommer I til at bo i en meget smuk og naturrig bydel, der ligger lige ud til vandet. Samtidig kan I som familie med et hjem her sagtens få det hele til at gå op. I selve Kregme finder I nemlig flere dagligvarebutikker og pasningsmuligheder til de små. Kregme har tidligere haft en skole, men nu skal I til Frederiksværk, som grænser lige op til Kregme. Heldigvis er Frederiksværk kun 10 min. væk i bil.

Frederiksværk er smukt placeret mellem Arresø og Roskilde Fjord, og her kan I både shoppe løs og opleve et rigt kulturliv. Byens gågade sammen med shoppingcentret I Noord byder nemlig på flere specialbutikker, hyggelige caféer og lækre spisesteder.

Skøn hybel med god værelsesfordeling

Når I ankommer på Klokkevænget 2, kan I parkere bilen i dobbeltgaragen og enten gå ind via bryggerset eller hovedindgangen. Husets bryggers er praktisk indrettet, og teknikken er gemt væk. Samtidig er der god plads til at klare vasketøjet samt til at smide overtøj og sko i hverdagen.

Fra husets hovedindgang kommer I ind i en rummelig og indbydende entré, der via en gang leder videre til de tre første værelser og det første badeværelse. Denne del af huset kan med fordel bruges som børneafdeling.

I husets køkken-alrum kan I lægge mærke til flere, lækre detaljer – blandt andet en hyggelig kaffebar og et fedt vinrum, som ligger i forbindelse med depotet. Køkken-alrummet, som er indrettet med køkkenø, inviterer i den grad til at familien kan samles om madlavningen, lektierne eller en snak om dagen. I åben forbindelse med køkken-alrummet ligger stuen, som giver en fornemmelsen af endnu mere plads i rummet.

Sidst, men ikke mindst finder I den hyggelige forældreafdeling, som består af et soveværelse, et walk-in-closet og et lækkert badeværelse. Forældre- og børneafdeling er adskilt af stuen og køkken-alrummet, og det er helt bevidst. På den måde er der nemlig gode muligheder for både samvær og alenetid.  

Klokkevænget 2 i Kregme byder altså på en familievenlig hybel, hvor der er skruet godt op for de fine detaljer. En hybel, der helt sikkert kan danne rammerne om det gode familieliv for lige netop jer.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 5460 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Klokkevænget 2, 3300 Frederiksværk

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

189 m2 / 866 m2

directions_car

Garage

54,5 m2

wb_sunny

Overdækket areal

4 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Egernsund Wienerberger EW2166 Sisteron

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

6.700 m

Andre huse til salg på Sjælland

Hybel udstillingshus Kogegruberne 10
directions favorite_border

Kogegruberne 10
4320 Lejre

Pris: 4.845.000,- DKK

Areal: 182 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Gør din boligdrøm til din drømmebolig

Start med at booke et møde eller en fremvisning

Hybel - Find en planløsning