Kystmarken 21, 5500 Middelfart

filter

Se galleri

Til salg

Flot og velindrettet funkishus med overdækket terrasse

I Middelfart – tæt på både skøn natur og vand – finder I dette funkishus på 156 m2, som helt sikkert kan skabe gode rammer for jeres familie.

Kystmarken 21, 5500 Middelfart

4.595.000,- DKK

Som børnefamilie er Middelfart et oplagt sted at bosætte sig. Her er lidt af det hele og mere til: Gode indkøbsmuligheder, trygge rammer for børn og unge, et fedt fællesskab og meget mere.

Middelfart er omringet af skøn natur og vand, men med et hjem her er I også tæt på bylivet. Dagligvarebutikker, specialbutikker og et moderne bycenter med hyggelige caféer og gode shoppingmuligheder kendetegner nemlig Middelfart. Samtidig finder I også både skole og daginstitution tæt på til familiens mindste medlemmer. Og hvis I er blandt dem, der pendler til og fra arbejde, kan I benytte jer af de gode tog- og busforbindelser eller nærheden til motorvejen.

Få en hybel med god plads til hele familien

Når I ankommer på Kystmarken 21, kan I parkere bilen i carporten med plads til to biler og med tilhørende redskabsrum. Carporten er placeret forskudt for huset, hvilket skaber et mere privat uderum i haven, da der er delvist dækket af mod vejen. Hovedindgangen leder jer ind i den rummelige entré, hvor I først finder det praktiske bryggers med teknikken gemt væk og god plads til at klare vasketøjet. Herefter finder I det første badeværelse samt de første to værelser, som er oplagte som børneværelser.

Huset her er en moderne fortolkning af 70'er huset med køkken-alrummet placeret i midten og hjertet af huset. På den måde indbyder køkken-alrummet i høj grad til, at hele familien kan samles om madlavningen, lektierne og hyggen. I køkken-alrummet finder I også Hybels smarte depotrum, som har god plads til opbevaring af diverse køkkenredskaber. Fra køkken-alrummet kan I gå direkte ud til den overdækkede terrasse, som I kan nyde både i de lunere og koldere tider.

I huset hjørne finder I stuen, som ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet, hvilket giver fornemmelsen af mere plads og et mere åbent rum. Ved siden af køkken-alrummet ligger endnu et værelse, som med fordel kan indrettes som et tredje børneværelse eller et kontor.

Og sidst, men ikke mindst finder I forældreafdelingen, som består af et stort soveværelse, et funktionelt walk-in-closet og et lækkert badeværelse. I hele huset er der en øget loftshøjde, hvilket giver fornemmelsen af mere plads og luft. Samtidig giver de store vinduespartier en masse naturligt lys i hjemmet hele året rundt.

Kystmarken 21 i Middelfart byder altså på et velindrettet og familievenligt funkishus, hvor der er god plads til hele familien. En hybel, der helt sikkert kan danne rammerne om det gode familieliv for lige netop jer.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 6260 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Kystmarken 21, 5500 Middelfart

Hustype

Arkitekttegnet hus

home

Areal bolig / grund

156 m2 / 853 m2

directions_car

Carport

49 m2

wb_sunny

Overdækket areal

10 m2

Tagkonstruktion

Fladt tag

Mursten

Randers Tegl, Unika Atlas

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Tagpap

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.700 m

Andre huse til salg på Fyn

Hybel udstillingshus Persillehaven 7
directions favorite_border

Persillehaven 7
5320 Agedrup, Odense

Pris: 3.445.000 DKK

Areal: 140 m2

Værelser: 3

Udstillingshus

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere