Huse til salg i Ringsted

Ringsted er en by på Midtsjælland, der i de seneste år har haft et voksende indbyggertal, som nu er på over 35.000. Ringsted kan roligt siges at være en by i vækst, der har et aktivt boligbyggeri og en generel voksende interesse for at bo i Ringsted Kommune. 

Ringsted er en handels- og kulturby, der rummer gode indkøbsmuligheder, sjove arrangementer og en spændende historie. Ringsted byder blandt andet på Ringsted Kongrescenter, der årligt huser flere sociale arrangementer og koncerter med store danske kunstnere. Byen har desuden en årlig musikfestival, Ringsted Festival, der samler de lokale om gode og mindeværdige koncerter. 

I Ringsteds bymidte er der mange butikker og hyggelige caféer, og skulle I foretrække at foretage jeres indkøb indendørs, byder Ringsted også på et overdækket shoppingcenter. Heri finder man også butikker, spisesteder og den nyopførte og moderne biograf, MovieHouse. Ydermere har Ringsted den populære outletby, der tiltrækker mange besøgende, hvor man kan gøre et kup med internationale brands som Adidas, BOSS, By Malene Birger og Calvin Klein.

 

Perfekt for børnefamilier

Ringsted er en oplagt by at bosætte sig i med familien grundet dens mange muligheder. Ringsted Kommune har over 15 vuggestuer og over 20 børnehaver, hvor mange af dem er integreret vuggestue og børnehave. Til de lidt ældre børn er der et udvalg af forskellige folke- og privatskoler samt handelsgymnasiet ZBC Ringsted og Midtsjællands Gymnasium. 

I Ringsted har man også adgang til det moderniserede Ringsted Bibliotek, hvor der blandt andet er en hyggelig bibliotekscafé, lektiecafé og et legeområde til børnene. Biblioteket samarbejder blandt andet med Ringsted Kommune om oplevelser og aktiviteter for hele familien, såsom skattejagt og familiekoncerter. Ydermere har Ringsted også en bred vifte af idrætsforeninger. Heriblandt en håndbold-, fodbold-, svømme-, tennis- og badmintonklub. Er der interesse for kreativitet, har Ringsted også sin egen lokale musik- og kulturskole med muligheder for at gå til blandt andet instrument- og sangundervisning, billedkunst, dans og drama. 
 

Ting at lave i Ringsted og omegn

Der er masser at lave i både Ringsted og i de nærliggende områder. Ringsted er en by, der er rig på natur af varieret karakter. I Ringsted Kommune findes Haraldsted Sø, der bugter sig over ca. 5 km, hvor man kan opleve mange forskellige dyr og planter. Denne sø ligger blot en køretur på 10 minutter fra det centrale Ringsted. På nordsiden af søen ligger desuden Vrangeskov og Haraldsted Skov, hvor man kan tage på hyggelige weekendture.

Udover de attraktive indkøbsmuligheder, byder Ringsted også på sit eget museum, Ringsted Museum, der fortæller byens spændende historie gennem både faste og særudstillinger. Museet byder sågar på forskellige aktiviteter og oplevelser for hele familien.
 

Ringsted – Under én time til både København og Odense

Ringsted ligger inden for en fornuftig afstand til andre hyggelige byer såsom Sorø, Næstved og Køge, hvor der også venter masser af oplevelser med familien, hvis man vil opleve noget uden for byens grænser. Vigtigt at nævne har Ringsted også fornuftige jernbane- og motorvejsforbindelser til København og andre steder på Sjælland, som vi ved er vigtige elementer i overvejelsesfasen, når man skal finde sin nye hjemby.  Skal man for eksempel med toget fra Ringsted til København, eller omvendt, er der blot en rejsetid på lige over 30 minutter med InterCity-toget. Skal man til Odense, eller omvendt, er rejsetiden blot på lige over 50 minutter med InterCity-toget. 

 

Derfor skal I købe hus i Ringsted med Hybel

Hos Hybel vil vi gøre dine drømme til virkelighed. Når I leder efter huse til salg i Ringsted Kommune, ved vi, at det er vigtigt, at huset har en planløsning og beliggenhed, som giver mening for jer. Desuden er det også betydeligt, at institutioner, idrætsforeninger, handlemuligheder og trafikale forhold hænger godt sammen med jeres hverdag, behov og arbejdsliv. 

Hos Hybel er vi specialiserede i at bygge huse, som er energieffektive. Alle vores huse er etplanshuse, og derfor er vores måde at arbejde på, indkøb af byggematerialer og hele bygningsprocessen indrettet efter dette. Derfor kan vi tilbyde jer en skarp pris på jeres hus hos Hybel. 

Vi går op i, at alle vores nybyggede hjem har en god planløsning, og at standen på huset altid er i top. Desuden vil vi aldrig sælge jer et hus, uden I føler jer trygge under hele forløbet. Derfor får I hos Hybel rådgivning under hele processen, og vi står for kontakt med myndigheder og håndværkere. Derudover betaler I først for jeres hus, når det står klar til jer på indflytningsdagen.

Et år efter indflytning tilbyder vi, at vores servicemand kommer ud og besøger jer. Sådan sørger vi for, at I er helt tilfredse med jeres nye hjem. 

Kontakt os i dag, så dine boligdrømme kan gå i opfyldelse. 

Huse til salg i Sjælland

Hybel udstillingshus Klokkevænget 2
directions favorite_border

Klokkevænget 2
3300 Frederiksværk

Pris: 5.195.000.- DKK

Areal: 189 m2

Værelser: 4

Udstillingshus