Huse til salg i Vejle

Vejle er en af de større byer i Jylland med over 60.000 indbyggere, hvor selve Vejle Kommune har over 120.000 indbyggere. Vejle er en skøn fjordby i det inderste af Vejle Fjord, hvor Vejle Ådal og Grejsdalen mødes. Derfor er der i Vejle ikke langt mellem levende byliv, shopping og kulturliv, til fred og ro i Vejles smukke naturområder. Vejle kan siges at være en attraktiv kommune, da indbyggertallet, arbejdsstyrken og antallet af arbejdsområder er stigende. 
 

Vejle by og kommune

Man kan roligt sige, at Vejle har mange kvaliteter og muligheder, som særligt familier efterspørger, når de skal købe et hus. Med blandt andet et shopping-mekka i Vejle by, dejlige strande ved Vejle Fjord, rigt kulturliv, aktivt foreningsliv, gode beskæftigelsesmuligheder, idrætsforeninger og bredt udvalg af dagtilbud og skoler, har Vejle de bedste rammer og grobund for at skabe et godt fundament for en nystartet familie. 

 

Rig på kulturliv

Vejle Kommune byder på et spændende kulturliv, som man som lokal får fordel af. Blandt andet er der Vejle Bibliotekerne, hvor der er foredrag, forfatteraftener, børneteater og IT-kurser. Ydermere er der Vejlemuseerne, der tilbyder adskillelige familieaktiviteter, børnearrangementer, kurser, foredrag og forestillinger. Særligt at fremhæve har Vejle Kommune et stort fokus på bæredygtighed som blandt andet kan opleves i Økolariet, som er et science-center, hvor børn kan lære om bæredygtighed og naturvidenskab – helt gratis. Desuden har Vejle blandt andet også Vejle Musikteater, diverse kulturhuse- og skoler samt en musikskole.

 

Gode rammer for børnefamilier

Vejle er spækket med gode institutioner til børn, hvilket skaber gode rammer for børnefamilier. Da Vejle er en stor kommune, er der naturligvis også et stort antal af dagplejere, vuggestuer og børnehaver. En undersøgelse fra 2022, foretaget af Børne- og ungeforvaltningen, viste en stor tilfredshed blandt forældre med Vejle Kommunes dagtilbud. Hele 89% af forældre med børn i Vejle Kommunes dagtilbud udtrykker, at de enten er tilfredse (40%) eller meget tilfredse med deres dagtilbud (49%), hvilket er højere end gennemsnittet på landsplan. Til de lidt ældre børn har Vejle over 25 folkeskoler og over 5 fri- og privatskoler. Ydermere har Vejle Kommune også flere forskellige gymnasier. Det brede udvalg gør altså, at vi er sikre på, at I finder det helt rigtige valg for jer og jeres barn, hvis I bosætter jer i Vejle. Vejle tilbyder også uttalige gode fritidstilbud og idrætsforeninger, og vi vil næsten mene, at med Vejles brede udvalg, er der noget for enhver smag. 

Bygger I jeres hus i Vejle, venter der en lang række attraktioner og aktiviteter for hele familien. Kommunen byder nemlig på alt fra temaparker, science- og oplevelsescentre og legepladser til klatrepark, vandeksperimenter og zoologiske haver. Der er masser at lave inden for kommunens grænser, hvor tiden med garanti vil flyve afsted.

 

Smuk natur ved Vejle Fjord

Vejle Kommune lokker både lokale og besøgende med den smukke natur ved Vejle Fjord og Vejles natur har alt til outdoor-entusiasterne og børnefamilierne. På nordsiden af Vejle Fjord kan man opleve strand, skov, fossiler, borgruiner og et fyrtårn, hvor der er en imponerende udsigt. Derudover er der masser af muligheder for at opleve forskelligartet natur, heriblandt Grejsdalen, som er Danmarks dybeste dal, Munkebjergskoven og dyrehaven. Derudover har Vejle strande for dem, der søger det bynære med liv, kiosker og aktiviteter og dem, der blot vil have fredelige omgivelser i naturen. 

 

Gode transportmuligheder og kun 30 min. til Billund Lufthavn

Vejle ligger centralt i Danmark og har en fornuftig infrastruktur, som gør at man kan komme nemt til andre danske destinationer. På Vejle Station kan man for eksempel stige på togtyperne InterCity og InterCityLyn, som blandt andet stopper i Aalborg, Aalborg Lufthavn, Aarhus, Odense og København H. Derudover ligger Vejle blot 30 minutter fra Billund Lufthavn og Legoland.


Derfor skal I købe hus i Vejle med Hybel

Hos Hybel vil vi gøre dine drømme til virkelighed. Når I leder efter huse til salg i Vejle Kommune, ved vi, at det er vigtigt, at huset har en planløsning og beliggenhed, som giver mening for jer. Desuden er det også betydeligt, at institutioner, idrætsforeninger, handlemuligheder og trafikale forhold hænger godt sammen med jeres hverdag, behov og arbejdsliv. 

Hos Hybel er vi specialiserede i at bygge huse, som er energieffektive. Alle vores huse er etplanshuse, og derfor er vores måde at arbejde på, indkøb af byggematerialer og hele bygningsprocessen indrettet efter dette. Derfor kan vi tilbyde jer en skarp pris på jeres hus hos Hybel. 

Vi går op i, at alle vores nybyggede hjem har en god planløsning, og at standen på huset altid er i top. Desuden vil vi aldrig sælge jer et hus, uden I føler jer trygge under hele forløbet. Derfor får I hos Hybel rådgivning under hele processen, og vi står for kontakt med myndigheder og håndværkere. Derudover betaler I først for jeres hus, når det står klar til jer på indflytningsdagen.

Et år efter indflytning tilbyder vi, at vores servicemand kommer ud og besøger jer. Sådan sørger vi for, at I er helt tilfredse med jeres nye hjem. 

Kontakt os i dag, så dine boligdrømme kan gå i opfyldelse.

Huse til salg i Østjylland

Ferielukket
Hybel udstillingshus Juliehøj 23
directions favorite_border

Juliehøj 23
7120 Vejle Ø

Pris: 5.195.000,- DKK

Areal: 177 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Ferielukket
Hybel udstillingshus Juliehøj 25
directions favorite_border

Juliehøj 25
7120 Vejle Ø

Pris: 5.995.000,- DKK

Areal: 199 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Ferielukket
Hybel udstillingshus Bøgebakken 43
directions favorite_border

Bøgebakken 43
7400 Herning

Pris: 4.695.000,- DKK

Areal: 188 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Ferielukket
Hybel udstillingshus Hvedebakken 107
directions favorite_border

Hvedebakken 107
8450 Hammel

Pris: 4.795.000,- DKK

Areal: 170 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Ferielukket
Hybel udstillingshus Vendehøj 92
directions favorite_border

Vendehøj 92
8543 Hornslet

Pris: 5.145.000,- DKK

Areal: 176 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Ferielukket
Hybel udstillingshus Følfoden 3
directions favorite_border

Følfoden 3
8700 Horsens

Pris: 4.295.000,- DKK

Areal: 160 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Ferielukket
Hybel udstillingshus Følfoden 4
directions favorite_border

Følfoden 4
8700 Horsens

Pris: 4.195.000,- DKK

Areal: 181 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Hybel udstillingshus Myntebakken 19
directions favorite_border

Myntebakken 19
8930 Randers NØ

Pris: 3.495.000,- DKK

Areal: 176 m2

Værelser: 4