Byggeprojekter i Aarhus

Vi har planer om byggeprojekter i Aarhus og de attraktive forstæder. Vi udvikler både projekter med enfamiliehuse og rækkehuse. Der er gang i mange projekter i Aarhus for at sikre nok moderne boliger til alle de mennesker, som gerne vil bo i nærheden af Smilets By.

Nogle store projekter bygger vi for udviklere. Men vi har også gang i vores egne. Når vi har et byggeprojekt i Aarhus, kan du se det lige her på siden. Du kan finde alle de byggeprojekter, vi har gang i lige nu, under projekter.

Når du køber dit nye hjem som en del af et projekt i Aarhus, vi står for, kan vi garantere dig hjem til mere. Og hvad betyder det så? At vi vælger de materialer, som giver dig så lidt arbejde som muligt. Du behøver ikke at være en handyman for at bygge hus med os. Faktisk bliver det ikke lettere end at købe dit nye hus i et af vores projekter.

 

Hybel byggeprojekter i Aarhus

 

Projekt til salg i Aarhus

Vi har specialiseret os i at gøre det nemt at få det hus, du drømmer om. I vores byggeprojekter får du glæde af al den erfaring, vi har. Du får hjælp med at vælge materialerne til dit nye hjem, og vi har tit valgt de fleste løsninger på forhånd. Det sikrer dig både et let byggeri og et virkeligt flot nabolag.

Mange vil gerne bo tæt på Smilets By. Og det er begyndt at blive mere moderne at bo tættere på hinanden, end det har været i mange årtier. Vi har bygget flere områder med rækkehuse. Her er der tænkt lidt ekstra på fællesskabet mellem dem, der skal bo i dem.

Selv når vi bygger projekter med huse, som ligger frit, sørger vi for sammenhængen. Vi vælger de typer huse, som passer bedst ind på grundene. Og vi sørger for at vælge materialer, som passer godt ind i det store billede.

 

Udvikling af projekter

Ejer du en stor grund eller mark, som skal udstykkes til boliger i nærheden af Aarhus? Så vil vi gerne hjælpe dig. Vi bygger for flere store udviklere. Og vi har stor erfaring med alt fra klassiske parcelhuse over tæt byggeri til mindre huse på kompaktgrunde.

Vi har bygget huse i mange år og vejleder dig i den bedste måde at gøre det på. Som du måske allerede ved, er der brug for at bygge varieret i mange store områder. Der skal være mulighed for, at familiernes mønstre kan ændre sig. Derfor vil det tit være oplagt kun at sælge dele af projektet direkte til enkelte familier. Kompakte huse eller rækkehuse kan så beholdes til udlejning eller sælges videre til det samme.

Kontakt os, hvis du vil have det bedste ud af dit projekt.

Byggeprojekter og grunde til salg i Østjylland

Hybel Grund Gudenåparken
directions favorite_border

Gudenåparken

7100 Tørring
(Rækkehuse)

Hybel Grund Vendehøj
directions favorite_border

Vendehøj

8543 Hornslet
(Projektgrunde)

Hybel Grund Højagergårdsvej
directions favorite_border

Højagergårdsvej

8700 Horsens
(Almindelige byggegrunde)

Hybel Grund Skovmærkebakken
directions favorite_border

Skovmærkebakken

8930 Randers NØ
(Kompaktgrunde)