Nybyggeri i Silkeborg

Vi hjælper dig med dit nybyggeri i Silkeborg. Når vi bygger projekter, får vi byggemodnet en hel udstykning og inddeler den i lukkede vænger. Det vigtigste for os er nemlig at lave trygge rammer for børnefamilier. Og selvfølgelig at bygge de huse, som passer lige ind på grundene og i den enkelte families behov.

Kontakt os, hvis du gerne vil bo et bestemt sted i Silkeborg, hvor vi ikke bygger lige nu. Vi sørger for at holde os opdaterede med Silkeborg Kommunes udvikling af Silkeborg, Gjern, Kjellerup, Them og resten af kommunen. Når vi har gang i et nyt projekt i Silkeborg, kan du reservere din grund direkte her på siden.

De fleste kunder vælger os, fordi vi har mange års erfaring med at bygge enfamiliehuse i ét plan. 

Sådan bygger vi også nybyggeri i Silkeborg, hvor du kan komme helt tæt på en fantastisk natur. De mange store søer og bakkede skove giver en udsigt, som man ikke rigtigt kan finde andre steder i landet.

Silkeborg er også kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad, fordi der er så mange muligheder for at bevæge sig i naturen. De lokale bruger søerne til svømning, sejlads, fiskeri, fuglekiggeri og meget mere. Skovene er helt oplagte til at køre mountainbike og løbe eller gå nogle gode ture.

Hvis du mere er indendørs-typen, kan du nyde godt af de gode træningscentre i byen.

 

Hybel projekter Silkeborg

 

Projekter i Silkeborg på vej

Flere nye projekter i Silkeborg er ved at blive udviklet. Vi synes, lokalplanerne for flere boligområder i kommunen ser fine ud. Hvis du gerne vil have os til at kigge på muligheden for at bygge i et bestemt område, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Vi kan garantere dig hjem til mere, når du bygger med os i Silkeborg. Når du nu er sikret meget mere fritid i et helt nyt hus, er det godt med mange ting at give sig til. Byen er kendt for en stor iværksætterkultur og store danske kunstnavne.

Måske har du hørt om Papirfabrikken. Engang lavede de papir til pengesedler. Nu ligger der teater- og musikhus, hotel og redaktionslokaler for Midtjyllands Avis på adressen.

Du kan opleve mange værker fra de danske kunstnere Asger Jorn og Per Kirkeby på Museum Jorn. Og hvert år kan du jazze ud til Riverboat Jazzfestival, som lokker jazzmusikere og -fans til fra hele verden.

 

Midtjyske byggeprojekter

Silkeborg Kommune er god til at bygge skoler og institutioner, når der bygges nye projekter i Silkeborg og omegn. Derfor har du aldrig langt til hverken folkeskole, børnehave, vuggestue eller en supersjov legeplads.

De store børn er der også tænkt på. De kan læse til lærer eller sygeplejerske på VIA, gå på handelsskolen, HTX eller Silkeborg Gymnasium. Og hvis de har været udenbys for at få en anden uddannelse, kan de sætte gang i karrieren på en af byens store arbejdspladser eller en af de 600.000 arbejdspladser, som ligger inden for en times kørsel fra byen.

Hvis du er selvstændig, er Silkeborg også en god by at være i. Kommunen sørger for råd og vejledning, og du kan leje dit eget kontor i Ferskvandscentret ErhvervsPark eller kontorfællesskabet G-kraft. Så er du altid tæt på andre selvstændige.

Fortæl os, hvor du gerne vil bo.

Byggeprojekter og grunde til salg i Østjylland

Hybel Grund Gudenåparken
directions favorite_border

Gudenåparken

7100 Tørring
(Rækkehuse)

Hybel Grund Vendehøj
directions favorite_border

Vendehøj

8543 Hornslet
(Projektgrunde)

Hybel Grund Højagergårdsvej
directions favorite_border

Højagergårdsvej

8700 Horsens
(Almindelige byggegrunde)

Hybel Grund Skovmærkebakken
directions favorite_border

Skovmærkebakken

8930 Randers NØ
(Kompaktgrunde)