Projekter til salg i Vejle

Når du køber dit nye hjem som en del af et af vores projekter til salg i Vejle, giver vi dig hjem til mere. Vi vil gøre det nemt at bygge nyt. Og det bliver altså bare ikke nemmere end i et af vores byggeprojekter i Vejle!

Uanset om du vil bo i Bredballe, Skibet eller måske Grejs, kan vi hjælpe dig med at bygge dit drømmehus. Vi har været med til at udvikle vores hjemby Horsens, siden vi startede Hybel i 2016. Nu er vi også i gang med projekter i Vejle.

Vi sørger for at bygge udstillingshuse i vores byggeprojekter i Vejle. Her kan du se de løsninger, som vi har valgt til det enkelte område. Hvis du har brug for mere inspiration – eller du måske har nogle specielle ønsker eller behov, kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger i vores store Showroom i Horsens.

 

Bo tæt på naturen i Vejle kommune

Vi sørger for at udvikle boligområder, som giver børnefamilier de bedste rammer. Vi kender Vejle godt og laver stisystemer, så det er nemt for hele familien at komme på besøg hos venner, afsted til skole, på arbejde og ind til centrum af byen.

Der er mange skønne byer i Vejle kommune. Her kan det faktisk være ret billigt at bygge nyt. Og du kommer tæt på helt unikke naturområder. Hvis du vil have naturen lige i baghaven, kan det være oplagt at bygge nyt i fx Jelling, Give eller Givskud.

Her får du selvfølgelig også noget af det fineste danske kultur helt tæt på i form af Jellingstenene. Og børnene vil elske at følge med i det eksotiske dyreliv i Givskud Zoo hele året rundt.

De fleste byer i Vejle kommune har ret kort afstand til motorvej E45. Du kan altså hurtigt nå ud til resten af Trekantområdet og en masse forskellige arbejdspladser. Det er med til at give en stor økonomisk tryghed. Vi ved godt, at det er vigtigt at have styr på det. Derfor sørger vi altid for at holde godt styr på budgettet, når vi bygger.

 

Projekter til salg i Vejle

Har du noget jord, som du vil have solgt til boliger? Så tag fat i os! Vi udvikler byggeprojekter i Vejle og resten af Jylland. Det gør vi både for os selv og for store virksomheder. De vælger os, fordi de ved, at vi ikke bare giver dem det, de vil have. Vi sørger også for at udfordre deres planer, hvis de ikke er helt vandtætte endnu. Resultatet er virkeligt populære boligområder.

Vi bygger:

– Områder med klassiske parcelhuse til enkelte familier

– Rækkehuse (tæt/lav) til de familier, som vil bo tættere på hinanden og nyde fællesskabet

– Og mindre parcelhuse på kompaktgrunde

Uanset hvordan du ønsker dit projekt bygget, sørger vi for, at der bliver hjem til mere.

Kontakt os og få mere at vide.