H-hus med fladt tag

Et H-hus med fladt tag er perfekt til dig, der ikke vil nøjes. Har du brug for et meget stort hus med masser af plads til både børn og voksne? Og har du budgettet til at give det et fantastisk flot udtryk? Så er du faldet over den helt rigtige hustype.

H-hus er nogle af de største huse, vi bygger. De er tegnet som et stort H. Mange af vores kunder får indrettet de to lodrette streger i H’et som adskilte afdelinger. På den måde kan de voksne få nogle lidt mere rolige rum, og børnene kan få bedre plads til at være børn.

Når du vælger et H-hus med fladt tag, kombinerer du den gode plads med det rene udtryk, som vi kender fra funkishuse. Facaden bliver muret højere op og afsluttet med en murkrone af zink eller aluminium.

Vi skjuler tagrenderne og nedløbsrørene – eller fører nedløbene ud under murkronen, så de bliver en fantastisk flot detalje på dit hus.

Tag fat i en af vores byggerådgivere, hvis du vil vide mere om, hvordan vi bygger H-huse med fladt tag.

 

Skal jeg vælge H-hus med fladt tag?

Det kommer meget an på din smag, om du skal vælge et H-hus med fladt tag. Og hvor meget plads du har brug for. Måske har du fundet en grund, hvor du skal bygge med fladt tag inden for et meget begrænset byggefelt? Det havde vores kunder Søren og Pernille. Du kan se her, hvordan vi løste det for dem med et H-hus.

De valgte det hus, fordi:

  • De fik plads til alle børnene, dem selv og deres søde hund
  • De fik et kæmpe køkken med direkte udgang til overdækket terrasse
  • De nemt kan gøre stuen større, når børnene er flyttet hjemmefra

 

Hybel h-hus med fladt tag

 

Ulemper ved H-hus med fladt tag

Der er ikke mange ulemper ved et H-hus med fladt tag. Det er et meget stort hus, og derfor kræver det meget plads på byggegrunden. Det kan altså blive svært at få plads til, hvis din byggegrund er smal eller besværlig.

Så er der det med prisen. Store huse koster mere at bygge, og et fladt tag er den dyreste tagtype. Hvis du vil spare penge på taget, kan du i stedet vælge at bygge et H-hus med ensidig taghældning eller med saddeltag (hvis du vælger saddeltag, kan du tit spare lige så meget, som det koster at bygge en dobbelt garage).

Hvis du nu er sådan én, der aldrig smider ting ud, er det flade tag måske slet ikke noget for dig. Du får ikke et helt oplagt sted at gemme og glemme ting, som du gør med loftrummet under et saddeltag. Men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at indrette et depotrum i dit H-hus med fladt tag.

Du skal vide, at et fladt tag skal holdes lidt mere ved lige end andre typer tag. Du er nødt til at fjerne blade, grene og hvad der ellers kan flyve op på det, så det holder længe. Og alligevel skal der for det meste nyt tagpap på, før der er gået 40 år.

Skal vi hjælpe dig med at veje fordele og ulemper? Kontakt os og få hjem til mere.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere