Poul la Cours Vej 40, 6600 Vejen

filter

Se galleri

Indbydende hjem med et lyst køkken/alrum

Åbningstider:
Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Når du parkerer i carporten, kan du følge overdækningen langs huset for at komme ind til den pæne entré. Her har vi lavet en indbygget siddebænk samt et skab til opbevaring af dit overtøj. Fra entréen er der adgang til bryggerset , som er placeret tæt på carporten, så den er ideel at bruge som indgang, hvis man kommer med varer eller beskidte sko. I bryggerset er der en skabsvæg med hævet vaskemaskine og tørretubler, en god arbejdsplads med vask samt god plads til opbevaring af diverse ting.

Efter entréen kommer du til husets fordelingsgang, som fører dig gennem børneafdelingen og ind til husets køkken/alrum. I børneafdelingen har vi lavet tre værelser hvoraf to af dem har indbyggede skabe. Til børneafdelingen hører også et badeværelse med en god rummelig bruser og en shampoohylde. 

Lyst køkken/alrum med en farvet køkkenø

I køkken/alrummet bliver du mødt af skrålofter, skjult depotrum og store, lyse vinduespartier. Selve køkkenet har vi holdt i de naturlige farver med hvide låger på bagvæggen og grønne låger på køkkenøen samt detaljer i træ. I husets forskudte vinkel ligger den indbydende spiseplads med et pænt lysindfald fra tre sider af. Går du længere ind i huset, kommer du til stuen, hvor vi har lavet et stort panoramavindue ud mod husets have og det smukke landskab. 

Voksenafdelingen har vi gemt bag stuen, så der er lidt afstand hen til børneafdelingen. I voksenafdelingen er der en lille fordelingsgang med adgang til det store badeværelse, et praktisk walk-in-closet og soveværelset. 

Vi har beklædt med troldtektslofter i hele huset, som giver en rigtig god akustik. For at sikre en let rengørring, ligger der klinker i hele huset på nær i værelserne og stuen, hvor vi har lagt laminatgulv.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 6260 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Poul la Cours Vej 40

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

185 m2 / 1.103 m2

directions_car

Carport

60 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Libra

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.700 m

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog