Oktober 2023

Hvad kan I forvente, når I bygger med et typehusfirma?

Der er mange fordele ved at vælge et typehusfirma når I skal bygge nyt hus. Tryghed, gode priser og en optimal byggeproces er blot nogle af dem.

Vil I gerne have mindst arbejde, færrest bekymringer og oftest også den mest fordelagtige pris? Så skal I ikke vælge at bygge med den lokale tømrer eller stå for byggeriet selv. Nej, så skal I vælge et typehusfirma, der kan drage nytte af mange års erfaring og gennemprøvede metoder og processer. Læs med her, og bliv klogere på de mange fordele ved at bygge med et typehusfirma.

 

Fordele ved at bygge med et typehusfirma

 

 

Gennemprøvede processer og arbejdsgange

En af fordelene ved typehusfirmaer er, at de kommer med mange års erfaring og viden, og samtidig også gennemprøvede processer og arbejdsgange, der bare fungerer. Der arbejdes altså ud fra faste principper og ofte med de samme håndværkere, som ved, hvordan tingene skal laves. Det giver en helt klar gevinst i forhold til kvalitet og effektivitet af byggeriet. 

Hos Hybel har vi altid en fast byggeproces - det giver nemlig en garanti for, at byggeriet af jeres nye hjem er i de bedste hænder. Den er delt op i en tilbuds- og kontraktfase, en projekteringsfase og en byggefase. 

  • I tilbuds- og kontraktfasen snakker I med jeres byggerådgiver, som hjælper jer med at få afklaret, hvordan lige præcis jeres husdrøm, ønsker og behov, økonomi og budget samt tidsramme ser ud. Når I har fundet frem til en passende løsning, skriver I under på kontrakten. 
  • I projekteringsfasen snakker I med tegneren. Nu skal jeres kommende drømmehjem nemlig placeres rigtigt på grunden og I skal finde en god planløsning. Det er også her, der skal komme styr på byggetilladelse og lignende, men den del tager Hybel sig af. I denne fase skal I også til at visualisere jeres hjem - hvordan skal køkkenet se ud? Hvilken slags belysning vil I gerne have? Hvad med klinker på badeværelset? I skal ud og søge en masse inspiration og tage de afgørende beslutninger i forhold til materialevalg. Hos Hybel står vi selvfølgelig klar til at guide og hjælpe jer igennem det hele. 
  • I byggefasen kommer jeres byggeleder på banen. Hos Hybel mødes I altid med byggelederen på jeres grund, inden vi går i gang med byggeriet. På den måde sørger vi for, at der er styr på alle detaljer. Herefter går byggeriet i gang, og de forskellige underentreprenører kommer ind i billedet. Nu kan I så småt begynde at se jeres hus tage form og for alvor begynde at glæde jer. Med jeres byggenøgle har I adgang til huset under hele byggeriet, så I er altid mere end velkomne til at tage familien under armen og komme forbi og kigge. Hvis I har spørgsmål, står jeres byggeleder klar til at svare på dem. 


Økonomisk sikkerhed og en fast pris

En anden fordel ved at bygge med et typehusfirma er den økonomiske sikkerhed for, at jeres byggeri nok skal komme i mål indenfor den aftalte pris. Der er dog nogle typehusfirmaer, der vælger at opkræve et opstartsgebyr eller hæve entreprisesummen, hvis byggeriet ikke er startet indenfor ni måneder. Men sådan er det ikke hos Hybel. Hos os er en aftale nemlig en aftale

“Med Hybel på holdet, får I en partner, I kan stole på - hele vejen fra start til slut. Vi holder, hvad vi lover, og vi springer ikke fra vores aftaler. Hvis der sker prisstigninger på materialer, tager vi dem på vores kappe. Hos Hybel får I altså en fast pris på nybyggeriet fra starten, og I betaler først på overtagelsesdagen. Det giver jer en sikkerhed for, at byggeriet ikke stikker helt af, og der kommer en masse ekstraomkostninger oveni,” fortæller Henrik Kaae Jensen, byggerådgiver hos Hybel. 


Masser af inspiration at hente i udstillingshusene

Udover den økonomiske sikkerhed, de gennemprøvede processer og den store erfaring kan I med et typehusfirma også få lov til at besøge mange forskellige udstillingshuse rundt omkring i landet og finde masser af inspiration til jeres kommende hus. I kan altså tage ud og mærke, om et specifikt hus giver en god fornemmelse i maven, inden jeres eget byggeri af et tilsvarende hus går i gang. Samtidig kan I få muligheden for at se, hvordan materialer og detaljer tager sig ud i huset og blive klogere på, hvad I godt kunne tænke jer. Når det kommer til typehuse, er mulighederne nemlig utrolig mange, og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. 

Hos Hybel har vi mange udstillingshuse rundt omkring i landet, der byder på inspirerende løsninger, flotte materialer og fine detaljer. Samtidig har vi et stort plantegningsbibliotek med et udvalg af plantegninger, som kan hjælpe jeres fantasi lidt på vej.

 

 

Er I stadig i tvivl, om I skal bygge med et typehusfirma?

Her i blogindlægget har vi listet udvalgte fordele, men der er selvfølgelig mange flere - og specielt hvis du vælger Hybel til at gøre dine boligdrømme til virkelighed. VI har nemlig også samlet en række unikke fordele ved at vælge os, og beskrevet hvad der altid er inkluderet når vi bygger typehuse. Se alle fordelene og find ud af hvad du og din familie kan lægge vægt på når I skal vælge jeres kommende husbygger.

Hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp til at skabe jeres drømmehjem, står vi altid klar med vores store erfaring og ekspertise. Når det kommer til at bygge typehuse, er Hybel nemlig det helt rigtige valg.

 

Andre blogindlæg

Byg nyt med Hybel, og skab jer et ægte luksushus

Januar 2024

Byg nyt med Hybel, og skab jer et ægte luksushus

Ifølge ordbogen er luksus dét, at noget er særligt raffineret, udsøgt, pragtfuldt eller overdådigt og dermed giver en følelse af stor nydelse, velvære eller rigdom. 
Byg nyt med Hybel og få en sikker byggeproces

December 2023

Byg nyt med Hybel og få en sikker byggeproces

Når I har sikret jer en byggegrund, fået udarbejdet plantegningen og fået styr på den nødvendige dokumentation, er tiden endelig kommet til at tage det store skridt og begynde byggeriet. Men hvordan forløber selve byggeprocessen, og hvad kan man forvente?
Mulighederne ved byggegrunde i ny udstykning

December 2023

Mulighederne ved byggegrunde i ny udstykning

Hvis I gerne vil starte helt fra begyndelsen af og skabe jeres drømmehjem på en helt ny grund i et nyt område, så vil en byggegrund i ny udstykning være en rigtig god løsning for jer. Med sådan en byggegrund er mulighederne nærmest uendelige.

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog