Hvad koster det at bygge nyt hus?

Få vores gode råd til, hvordan I lægger et godt og realistisk byggebudget

Et af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet, handler om prisen på et nybygget hus. Og vi forstår godt, at spørgsmålet fylder meget. For finansieringen skal være på plads, før drømmene kan blive realiseret.

Men der findes ikke noget entydigt svar på, hvad det koster at bygge et hus. Prisen afhænger af, hvad byggegrunden koster, antallet af kvadratmeter I vil bygge, hvilke materialer I vælger … og vi kunne blive ved.

Så første trin i processen er, at I finder ud af, hvad I kan og vil bygge for. Et realistisk budget giver den bedste byggeproces.

 

Drømmen bygger på et realistisk budget

For at blive klogere på hvad I kan bygge for, skal I kontakte jeres bank. Med udgangspunkt i bankens vurdering og beregning, får I klarhed over, hvad I må og vil låne til byggeriet. 

Den mest almindelige form for boligfinansiering er 80 % realkreditbelåning, 15 % bank/boliglån/anden finansiering og 5 % egen finansiering. Når I er forhåndsgodkendt til at låne i banken og realkreditinstituttet, er I klar til at gå videre med byggeprojektet.

 

Budget med “buffer”

Et godt byggebudget giver jer et overblik over de udgifter, I kan forvente – samtidig med at det tager højde for uforudsete udgifter. 

Når I kommer til møde med en af Hybels byggerådgivere, gennemgår vi byggeriets faser og hjælper jer med at lægge et realistisk budget. Så er I sikre på, at det indeholder alle de nødvendige poster – samtidig med, at I bliver skarpe på, hvor I må skrue op eller ned for jeres forventninger og ønsker, for at jeres byggeri bliver en realitet. 

Lad vores byggerådgiver hjælpe jer godt i gang med budgettet.

 

Den Nye Grundpakke hjælper jer med finansieringen

For at hjælpe jer godt på vej tilbyder vi at finansiere jeres grund og hus i hele byggeperioden – uden renter og gebyrer.

I praksis betyder det, at vi samler hele dit husbyggeri på én regning, som I først skal betale, når I får nøglerne.

På den måde sparer i eventuelle renter og gebyrer, indtil jeres hus er klar til indflytning. 

Det kalder vi Den Nye Grundpakke. Den kan I læse mere om her.

I er altid velkomne til at kontakte os og få en uforpligtende snak om jeres boligdrømme. 

starstarstarstarstar
Vi bor nu i vores drømmehus! Og det er i høj grad takket være Hybels gode arbejde!
Maja & Peter
starstarstarstarstar
En helt igennem tryg oplevelse hele vejen igennem processen.
Camilla
starstarstarstarstar
Alt lige fra byggerådgivning til kontakten til byggelederen har fungeret upåklageligt.
Martin