December 2019

Hybel er sponsor for AGF Esport

Vores udstillingshuse dannede rammerne om stor Esport-turnering

For nyligt blev Hybel sponsor for AGF Esport Fifa Academy. Hos AGF Esport FIFA Academy melder man sig til og træner for at blive dygtigere til at spille FIFA – ligesom du kender det fra traditionelle fodbold- eller håndboldklubber. 

For FIFA Academy handler Esport om meget mere end gaming: Det handler om teamwork, fysisk og mental sundhed og om at være en del af et socialt fællesskab. Det er vi glade og stolte over at kunne bakke op om.

For nyligt blev der afholdt en e-sportsturning, som strækte sig over flere dage i vores udstillingshuse på Ådalsparken i Harlev J.

 

Opfylder drømme for hele familien

Med sponsoratet af AGF Esport understreger vi endnu engang vores lyst til, og fokus på, at opfylde drømme. Det gælder både den enkelte families boligdrøm, som vi har fornøjelsen af at gøre til virkelighed, hver gang vi bygger et nyt hus. Men det er også vigtigt for os at støtte børn og unge, der skal have de bedste forudsætninger for at dyrke deres drømme; f.eks. når de dyrker Esport hos AGF Esport FIFA Academy.

 

 

Andre blogindlæg

Byg nyt med Hybel og få god akustik i hjemmet

Januar 2024

Byg nyt med Hybel og få god akustik i hjemmet

Uanset om I står over for at skulle bygge nyt hus eller skal til at renovere et ældre hus, så er det rigtig vigtigt at tænke på, hvordan akustikken kommer til at være.

Byg nyt med Hybel og byg til en realistisk pris

November 2023

Byg nyt med Hybel og byg til en realistisk pris

Hvordan får I mest for pengene i jeres nybyggerprojekt?

Praktikant i byggebranchen

Maj 2023

Praktikant i byggebranchen

Mit navn er Linnéa, jeg er 23 år, og jeg læser på sidste semester af Markedsføri...

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere