Juni 2021

Hybel har givet 1500 familier “hjem til mere” på bare 5 år

Siden Hybel blev etableret i 2016, har hele 1500 familier valgt os til at bygge deres drømmehjem.

Vi bygger nye huse i hele landet og har kontorer i både Horsens, Aalborg, Roskilde og Kolding, så vi altid er i nærheden, når boligdrømme skal gøres til virkelighed. I et populært nybygger-kvarter, i Horsens-bydelen Tyrsted, har Hybel netop bygget og overleveret hus nr. 1500 til en glad familie på fem.

“Vi har glædet os helt vildt til at flytte ind. Processen har været god – og de små pump, der har været undervejs, har vores byggeleder tacklet rigtig godt. Vi købte grunden af Hybel, så det var nærliggende at bede dem om at komme med et bud på vores nye hjem. Men det betød også meget for os, at Hybel er store og har erfaring. Det gjorde os trygge,” fortæller bygherren.

Hybel er på en fantastisk rejse

Når Hybel bygger huse, sker det altid i samarbejde med lokale, faste leverandører og stabile håndværkere – og det er, ifølge Hybels administrerende direktør, Brian Langvad, en del af opskriften på Hybels succes. Men han fremhæver også medarbejdernes store indsats i den sammenhæng:

“De seneste fem år har vi været på en fantastisk rejse – og vores dygtige medarbejdere har en stor del af æren for, at vi lykkes og når vores målsætninger. Hver dag møder de stolte ind på arbejde og imødekommer vores kunders ønsker og behov. Vi modtager løbende tilbagemeldinger fra kunder, som oplever god rådgivning – hele vejen fra første møde til de får nøglerne til deres nye hjem. Uden vores medarbejdere var vi ikke nået så langt på så kort tid,” siger han og fortsætter:

“Det er en tillidssag, når vores kunder vælger os til at bygge deres drømmebolig. Så selvfølgelig skal der lyde en stor tak til vores første 1.500 kunder. Vi glæder os til de næste fem år – og er klar til at opfylde flere boligdrømme i hele landet.”

Går du i byggetanker? Så kontakt vores byggerådgivere, og kom tættere på din boligdrøm.

Andre blogindlæg

Guide til køkken-alrummet: Hjemmets hjerte

Juni 2022

Guide til køkken-alrummet: Hjemmets hjerte

Køkken-alrummets plads i det moderne hjem.

Inspiration til farver i hjemmet med Hybel

April 2022

Inspiration til farver i hjemmet med Hybel

Vi introducerer dig til 2022's farvepalet

Danmarks Fedeste Hybel ligger i Haderslev

Marts 2022

Danmarks Fedeste Hybel ligger i Haderslev

Et utal af fede løsninger og et drømmesamarbejde med Hybel har givet Louise og Flemming deres drømmehus – og titlen som Danmarks Fedeste Hybel 2021.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere