December 2018

Nybyggere: Jessie og Kasper fik 6 værelser og plads til butik

Hvor finder man det bedste byggefirma til sit nye hus? Jessie og Kasper var ikke i tvivl.

Jessie har 3 børn. Kasper har 2. Sammen ville de bygge nyt hus i Horsens med plads til dem alle – og til parrets fælles interiørbutik Boliglover.dk – uden at bygge over 200 kvadratmeter.

De skulle altså have hjælp til at udnytte hver eneste kvadratmeter, så det også var let at have bedsteforældre og de store børns kærester på besøg.

Så Jessie og Kasper besøgte nogle forskellige byggefirmaer i Horsens og fik meget forskellige oplevelser.

”Nogle ville bare have vores underskrifter med det samme, og så kunne vi tale om prisen bagefter. Hos Hybel fik vi en sublim service og tid til at tale tingene ordentligt igennem. Palle havde en masse gode tanker og tegnede vores hus helt fra bunden,” husker Jessie.

 

https://vimeo.com/306159991

 

Nogle af de første Hybel-kunder

Jessie og Kaspers hus var faktisk kun det femte, Hybel overdragede. De fik nøglerne i efteråret 2016. Vi havde ikke engang haft en eneste annonce i avisen eller på Facebook, da de kom til os.

Men rygtet var begyndt at sprede sig i Horsens; Michael Mortensen og nogle af de bedste husbyggere ville i gang med at bygge huse igen.  Det var nok for Jessie og Kasper at vide.

De vidste, at de kunne stole på os.

 

Rummeligt vinkelhus på 190 m2

Da Jessie og Kaspers nye vinkelhus stod færdigt, var der et fint værelse til hvert af de 5 børn. De er mellem 9 og 17 år, så der er meget stor forskel på, hvad de bruger fritiden på. Jessie plejer at sige, at værelserne er indrettet med ”alt fra Lego til Heineken”.

Familien bruger mest tid i køkkenet og stuen. Her har de dækket bord til næsten 40 gæster, og de kan nemt være 9 til hygge foran fjernsynet.

 

https://vimeo.com/306160032

 

Kontakt os i dag og få det hus, som passer til din familie – uanset om den er stor eller lille.

Andre blogindlæg

En helt særlig hybel til Nina og Jeppe

Oktober 2023

En helt særlig hybel til Nina og Jeppe

Da Jeppe og Nina skulle bygge nyt, var det ikke kun vigtigt for dem at få et hus...

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

April 2022

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

Hør mere om byggeprocessen fra start til slut som førstegangsbygger.

Fra drøm til drømmehus

Marts 2022

Fra drøm til drømmehus

Karina og Kasper fra dokumentarserien "De sjældne danskere" har bygget nyt hus med Hybel. Her kan du læse om deres rejse fra boligdrøm til indflytning og om de overvejelser og særlige ting i processen, de oplevede undervejs.

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog