Oktober 2018

Trine og Martin fik besøg af Wafande

Hos Hybel elsker vi mærkedage!

https://vimeo.com/294364214

 

Hvorfor besøgte Wafande Hybel-kunder? Fordi vi elsker mærkedage, glade kunder og god musik.

En stille søndag i efteråret 2018 besøgte vi Trine og Martin. Det var præcist ét år siden, de havde fået nøglerne til det hus, vi byggede til dem i Malling. Så hvad ville være bedre end at give dem en stor overraskelse?

Vi rullede en hel Hybel-karavane ud med biler og lastbiler. For vi ville indlede festlighederne med en god, gammeldags omgang skjult kamera. For at give den helt rigtige effekt gav vi os til at spærre den nye villavej af med kegler og afspærringstape.

Trine og Martin kunne ikke helt forstå, hvad vi lavede der. Vi fortalte dem, at deres nye tilbygning endelig var blevet klar til levering. Og vi havde en ordreseddel, hvor der stod, at det var fint, hvis vi bare smed den af ved døren.

Det var lidt svært at holde grimmassen. Heldigvis opdagede de ikke, at nogle af dem, der spillede arbejdsfolk var byggerådgivere og chefer, som havde klædt sig ud.

Vi skulle virkelig kæmpe med at holde grinet tilbage under de hårde hatte.

 

Wafande i stedet for tilbygning

Martin forstod ikke, hvad der foregik. Og Trine blev en lille smule vred. Ja, man kan vist godt sige, at hun skældte en smule ud. For vores "chauffør" ville ikke tro på dem, når de sagde, at de altså ikke skulle have en tilbygning.

De havde selvfølgelig ikke bestilt en tilbygning! Så da vi trak pressenningen fra, var det heller ikke en ny fløj til huset, som kom til syne.

I stedet stod Wafande klar til at give en fantastisk koncert for Martin, Trine, børnene og alle naboerne. Og det hjalp ret meget på humøret.

Vi havde også taget mad og drikke med, så vi rigtig kunne hygge os sammen og fejre Martin og Trines første år i deres drømmehus.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wHrePmZWhe0

 

Nyt hus i Malling uden tilbygning

Når vi bygger hjem til familier, hjælper vi dem med at skabe rammer, som passer til deres behov mange år ud i fremtiden. Måske var det derfor nybyggerne i Malling, Trine og Martin, ikke sådan lige kunne narres.

Vi hjælper mange familier med at komme behov i forkøbet. For de færreste har styr på, hvordan deres familieliv kommer til at udvikle sig, når de skal bygge nyt hus.

Det er ikke fordi, vi kan spå. Men vi har bygget mange huse – også for familier, som skulle have deres andet, tredje eller fjerde hus. Derfor kender vi til de udfordringer, som kommer med årene.

Skal vi hjælpe dig med at bygge et hjem, som du også vil være glad for om 10 år? (Vi kan ikke love dig at komme på besøg med Wafande).

Kontakt os i dag og få hjem til mere.

Andre blogindlæg

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

April 2022

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

Hør dem fortælle om opstartsfasen, rådgivningsprocessen og de erfaringer de har fået ved at bygge hus med Hybel.

Fra drøm til drømmehus

Marts 2022

Fra drøm til drømmehus

Karina og Kasper fra dokumentarserien "De sjældne danskere" bygger med Hybel

Bosat i Grønland og nybygger i Nordjylland

Februar 2021

Bosat i Grønland og nybygger i Nordjylland

Flere drømme går i opfyldelse på én gang for det unge, eventyrlystne nybygger-par Penille og Tobias.

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog