Vi hjælper jer med at bygge hus

Og sikrer jer hjem til mere

Med Hybel får I fuld frihed til at bygge det hus, I drømmer om. Det er udelukkende jeres behov, ønsker og drømme, som former huset. I beslutter, hvordan jeres hus bygges, og vi stiller alle vores mange års erfaring til rådighed for jer undervejs for at sikre jer de bedste løsninger.

Vi tilbyder dog ikke medbyg eller selvbyg. Af hensyn til jeres sikkerhed, garantier, budgetter og byggeplaner er vi nødt til at stå for alle dele af byggeprocessen. Desværre har vi set for mange eksempler på, at tidsplanen skrider, fordi bygherre har sit eget faste arbejde at passe og derfor alligevel ikke kan udføre den aftalte del af arbejdet, når tiden er inde til det. Eller de slemme eksempler, hvor den selvbyggede del af huset enten ødelægger husets udtryk eller funktion. Ja, nogle gange har vi haft så grimme oplevelser, at det skærer i hjertet på os som professionelle husbyggere at tænke på dem. Derfor tilbyder vi ikke, at du selv kan byg hus.

Hybel afleverer ikke råhuse af nogen art. Vi bygger kun færdige og energieffektive huse.

Byg et hus uden at røre en finger

Når vi afleverer et Hybel-hus, skal vi både have tilfredse kunder og glade medarbejdere. Derfor vil vi tage os af hele byggeprocessen. Det gælder også det indledende papirarbejde som byggetilladelse og beregninger. Det er vi eksperter i, så det er oplagt for os at tage os af den del. Når vi afleverer et hus, ved vi, at alle krav til kvalitet og sikkerhed er overholdt til punkt og prikke.

Vi vil meget gerne have kunden med på sidelinjen hele vejen, så vi kan tale om byggeriet undervejs og vise, at det hele foregår, som det skal. I er altid velkomne til at ringe til os for at få en opdatering eller besøge byggepladsen for at se jeres drømmebolig blive til virkelighed. Jeres byggeleder vil også sørge for at holde jer opdaterede om byggeriets forløb.

Hjem til mere fritid

Faktisk må I hellere finde en ny hobby, hvis I har planer om at arbejde på jeres nye hus fra Hybel. Når jeres nye hjem står færdigt, vil der gå mange år, før der skal gøres noget særligt. Vi bygger i så vedligeholdelsesfrie materialer, som jeres boligdrøm tillader. Vi afleverer som en selvfølge jeres hus rengjort og helt klar til indflytning. Så lige fra første dag vil I have mere fritid. Når den ikke længere bliver brugt på at flytte ind og komme på plads, er der stort set kun rengøring indvendigt, vinduespolering og rensning af tagrender at tage sig af.