Byg dit eget hus med Hybel

Hos Hybel hjælper vi dig med at bygge dit hus selv. Du får ekspertviden og mulighed for at se dine husdrømme blive til virkelighed.

Med Hybel får du fuld frihed til at bygge dit eget hus, præcis som det ser ud i dine boligdrømme. Det er udelukkende dine behov, ønsker og drømme, som former huset. Du beslutter selv hvordan du vil bygge dit eget hus, og vi stiller alle vores mange års erfaring til rådighed for dig undervejs for at sikre de bedste løsninger.

Vi tilbyder dog ikke medbyg eller selvbyg. Af hensyn til din og familiens sikkerhed, garantier, budgetter og byggeplaner er vi nødt til at stå for alle dele af byggeprocessen. Desværre har vi set for mange eksempler på, at tidsplanen skrider, fordi bygherre har sit eget faste arbejde at passe og derfor alligevel ikke kan udføre den aftalte del af arbejdet, når tiden er inde til det.

Eller eksempler, hvor den selvbyggede del af huset enten ødelægger husets udtryk eller funktion. Ja, nogle gange har vi haft oplevelser, der skærer i hjertet på os som professionelle husbyggere at tænke på dem. Derfor tilbyder vi ikke, at du selv kan bygge dit eget hus.

Hybel afleverer ikke råhuse af nogen art. Vi bygger kun færdige og energieffektive huse.

Byg dit eget hus uden at røre en finger

Når vi afleverer et Hybel-hus, skal vi både have tilfredse kunder og glade medarbejdere. Derfor vil vi tage os af hele byggeprocessen. Det gælder også det indledende papirarbejde som byggetilladelse og beregninger. Det er vi eksperter i, så det er oplagt for os at tage os af den del. Når vi afleverer et hus, ved vi, at alle krav til kvalitet og sikkerhed er overholdt til punkt og prikke.

Vi vil meget gerne have kunden med på sidelinjen hele vejen, så vi kan tale om byggeriet undervejs og vise, at det hele foregår, som det skal. Du er altid velkommen til at ringe til os for at få en opdatering eller besøge byggepladsen for at se din drømmebolig blive til virkelighed. Din byggeleder vil også sørge for at holde dig opdateret om byggeriets forløb.

Hjem til mere fritid

Du kan roligt finde en ny hobby, hvis du har planer om at arbejde på dit nye hus fra Hybel. Når dit nye hjem står færdigt, vil der gå mange år, før der skal gøres noget særligt. Vi bygger i så vedligeholdelsesfrie materialer, som din boligdrøm tillader.

Vi afleverer som en selvfølge dit hus rengjort og helt klar til indflytning. Så lige fra første dag vil du have hjem til mere.

Skal vi hjælpe dig i mål med din boligdrøm? Udfyld formularen og blive kontaktet af en af vores dygtige byggerådgivere.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere