Få et gratis integreret solcelleanlæg, når du bygger nyt hus med Hybel!

I hele første kvartal af 2024 får du et gratis solcelleanlæg, når du indgår aftale med Hybel om at bygge nyt hus*.

Solen skinner altid på en vinder

Ring til os, og start dine boligdrømme allerede i dag! Med et solcelleanlæg er du sikret vedvarende energibesparelser, strålende budgetter og energi til mere. Vores byggerådgivere sidder klar til at realisere dine bolig- og energidrømme!

Når du i første kvartal underskriver en ubetinget byggekontrakt, som er beregnet fra 1. januar, kan du få et solcelleanlæg nedbygget i taget på 3,2 kWh med i købet. 

På den måde sikrer du evigt solskin på dine elregninger. Hvis du ønsker et lavenergihus kan du f.eks. også kombinere solcelleanlægget med at vælge jordvarme eller en varmepumpe. 

 

Energi til mere - hele året rundt

Tilbuddet er gældende for alle kunder, der indgår aftale i perioden 1-1-2024 – 31-3-2024 om at bygge nyt hus med Hybel. Solcelleanlægget, som Hybel tilbyder helt gratis i forbindelse med aftalen, er inkl. montering og nedbygget i tagets konstruktion. Der kan foretages merkøb af batteri. 

 

Vil du gøre brug af tilbuddet? Så book et møde herunder og bliv kontaktet af en byggerådgiver ved at udfylde formularen.

 

 

* Regler og vilkår er gældende:

 • Når du i første kvartal underskriver en ubetinget byggekontrakt, som er beregnet fra 1. januar, kan du få et solcelleanlæg på 3,2 kWh med i købet.
 • Solcelleanlægget medgives til kunder, der i perioden 1. januar til 31. marts 2024 underskriver entreprisekontrakt, som gøres ubetinget senest d. 31.marts 2024. 
 • Solcelleanlægget medgives kun til kunder, der ikke tidligere har modtaget prisoverslag eller tilbud inden for en periode på 6 måneder forud for d. 1. januar 2024. 
 • Solcelleanlægget medgives ikke i forbindelse med køb af færdige huse til salg, grunde, projekthuse, rækkehuse, kompakthuse og dobbelthuse. Tilbuddet gælder kun ved kunder der underskriver enterprisekontrakt for et parcelhus.
 • Solcelleanlægget er inkl. montering. I tilfælde hvor huset er bygget med tagsten nedbygges solcelleanlægget i tagets konstruktion. Dette gælder ikke huse med fladt tag og ensidig taghældning. 
 • Der kan foretages merkøb af batteri. 
 • Kunder vil blive kontaktet fra leverandører for vejledning og evt. tilbud på større anlæg / batteri.
 • Ønsker kunden ikke solceller eller tillader lokalplanen ikke solcelleanlæg, kan det ombyttes til en kontant rabat som vil blive fratrukket fra entreprisesummen. Solcelleanlægget kan ikke kombineres med kontant rabat eller andre kampagner og tilbud.
 • Der er tale om et solcelleanlæg med Solax inverter 3,2kWh placeret på en tagflade, der følger med ved underskrevet byggekontrakt. 
 • Solcelleanlægget kan kun medgives én gang pr. husstand og er uafhængig af eventuel indgåelse af flere entreprisekontrakter.
   

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog