Byggeprojekter i Randers

Leder du efter et hus eller byggeprojekt i Randers? Vi bygger huse i hele Kronjylland og er på udkig efter gode steder at udvikle nye byggeprojekter i Randers. I Hybel har vi bygget en række store projekter både for store udviklere og på egen hånd. Vi sørger for at gøre det så let som muligt at bygge nyt. Og det kan ikke blive lettere for dig at bygge et nyt hjem end ved at vælge et hjem i et af vores projekter.

Vi udvikler byggeprojekter i store områder med en god beliggenhed tæt på byen. Udstykningen deles op i store grunde, og vi sørger for at gøre vejene så trygge som muligt. Det gør vi blandt andet med lukkede vænger og stisystemer.

Når vi har et projekt i Randers klart til salg, har vi delt området op i grunde og tegnet de huse, som passer perfekt ind – både i den enkelte families hverdag og i omgivelserne.

Vi holder øje med populære områder som Dronningborg, Assentoft, Drastrup, Fårup og Harridslev, når vi overvejer nye byggeprojekter i Randers. Vi ved godt, at det er vigtigt for mange at komme til at bo tæt på byen, naturen og gode trafikforhold. Hvad er så mere oplagt end at bo med udsigt til Randers Fjord? Hvis du har en bestemt placering i tankerne, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Projekter i Randers på vej

Har du et stykke land i eller omkring Randers, som du vil have vores hjælp til at udvikle? Så er du meget velkommen til at kontakte vores hovedkontor i Horsens. Vi har bygget for flere store udviklere i vores hjemby og har flere projekter på vej. I Randers er der godt gang i byggeriet, og vi vil gerne være med til at sikre, at der kommer masser af huse til i høj kvalitet.

Byen er kendt for at nørde godt igennem. (Og ja, vi synes, det er en god ting at nørde med tingene. Det er sådan, vi er blevet gode til at bygge huse.) Uanset om du er vild med Elvis, Star Wars eller dansk kunsthistorie, er der plads til at dyrke det i Randers.

Vores løfte til dig er hjem til mere. Det betyder, at vi giver dig meget mere end et hus, du kan bo i her og nu. Vi hjælper dig med at tænke over, hvordan din families behov vil være om 10 og 20 år. 

 

Hybel byggeprojekter i Randers

 

Byggeprojekter i Kronjylland

Vi holder hele tiden denne side opdateret med de projekter, vi har i Randers og omegn. Hvis der ikke dukker nogle op, er vi i gang med at lede efter et nyt.

Vil du også bygge nyt hus i Kronjylland?

Fortæl os, hvor du gerne vil bo.

Byggeprojekter og grunde til salg i Nordjylland

Hybel Grund Else Marie Pades Vej, Frejlev
directions favorite_border

Else Marie Pades Vej, Frejlev

9200 Aalborg SV
(Projektgrunde)

Hybel Grund Kildebækhøj
directions favorite_border

Kildebækhøj

9280 Storvorde
(Projektgrunde)

Hybel Grund Sejlflodgårdsvej
directions favorite_border

Sejlflodgårdsvej

9280 Storvorde
(Projektgrunde)

Hybel Grund Høje Støvring
directions favorite_border

Høje Støvring

9530 Støvring
(Kompaktgrunde)

Hybel Grund Ilderen
directions favorite_border

Ilderen

9530 Støvring
(Projektgrunde)

Hybel Grund Ilderen
directions favorite_border

Ilderen

9530 Støvring
(Almindelige byggegrunde)

Hybel Grund Ræven
directions favorite_border

Ræven

9530 Støvring
(Projektgrunde)