Neptunvænget 23, 6710 Esbjerg V

filter

Se galleri

filter
notificationsclose

Åbningstider

Hver søndag kl. 13-15

Arkitekttegnet hus med god plads til hele familien

I Esbjerg V finder I denne hyggelige og velindrettede hybel, som blandt andet gemmer på en stor overdækket terrasse, fire fine værelser og et hyggeligt hjerterum.

Åbningstider:

Hver søndag kl. 13-15

Køkken-alrum og stue med udgang til terrasse

På Neptunvænget 23 kan I parkere bilen i garagen, som har god plads til to biler. Garagen er placeret forskudt for huset, hvilket skaber mere privatliv i haven. Huset har to indgange: Den ene gennem det praktiske bryggers med god plads til vasketøjet og teknikken gemt væk og den anden via den overdækkede hovedindgang. Hovedindgangen leder ind i en hyggelig entré, hvorfra I kommer videre til det store køkken-alrum.

Husets hjerte - køkken-alrummet - indbyder til, at hele familien kan samles om madlavningen og hyggen. Her finder I også det smarte depotrum med god opbevaringsplads. Husets stue ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet, hvilket giver fornemmelsen af mere plads. Fra både køkken-alrum og stue har I direkte udgang til den store overdækkede terrasse, som indbyder til udeliv hele året rundt, og hvor der kan skabes flere hyggekroge. Samtidig kan I fra køkken-alrummet følge med i alt, hvad der sker i hjemmet - både når børnene leger i haven, når der kommer gæster i entréen, og når der er leg og aktivitet på børneværelserne. 

Funktionel forældre- og børneafdeling

Efter stuen finder I husets forældreafdeling, som består af et stort soveværelse, et lækkert badeværelse samt et funktionelt walk-in-closet. Her er der plads til jer begge og plads til, at I kan trække jer tilbage til ro og hygge.

Børneafdelingen finder I via en fordelingsgang fra køkken-alrummet, og her er der tre fine og rummelige værelser og et badeværelse. Et af værelserne kan også indrettes som kontor eller hobbyrum, hvis der skulle være behov for det. Samtidig kan den brede gang, der leder ind til børneværelserne, indrettes til et lille og hyggeligt lektiemiljø eller bruges til opbevaringsplads.

Alt i alt finder I på Neptunvænget 23 en velindrettet og rummelig hybel med god plads til hele familien og god plads til både samvær og alenetid.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 6260 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Neptunvænget 23

Hustype

Arkitekttegnet hus

home

Areal bolig / grund

180 m2 / 957 m2

directions_car

Garage

60 m2

wb_sunny

Overdækket areal

24 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Strøjer Tegl, B224 Kingwood

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.500 m

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog