Persillehaven 9, 5320 Agedrup, Odense

filter

Se galleri

notifications close

OBS:

Her kan du også besøge vores mini-showroom.

Luksuriøst hus med dobbeltgarage

Åbningstider:
Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Du bydes pænt velkommen i entréen, hvor vi virkelig har tænkt over opbevaringspladsen. Her har vi lavet en hylde samt opbevaringsskabe, så du nemt kan gemme dit overtøj væk, når du kommer hjem.

Entréen går i ét med fordelingsgangen, som fører dig gennem børneafdelingen og ind i husets hjerterum. Børneafdelingen består af tre gode værelser med indbyggede skabe samt et badeværelse. I badeværelset finder du et væghængt toilet med skjult cisterne, et bademøbel med egetræslåger samt en bruser med shampooniche og rainshower. Derudover har vi tænkt over lysindfaldet herinde og lavet et gulv-til-loft vindue.

Til huset hører der også en dobbelt garage, som er forbundet med resten af huset gennem bryggerset. I bryggerset er vaskemaskinen og tørretumbleren hævet, så du kan vaske dit tøj i en god arbejdshøjde. Det er også her, vi har valgt at placere teknikken. 

Køkken/alrum med loft til kip

Efter børneafdelingen bliver du ledt ind i det store køkken/alrum. I køkkenet er lavet loft til kip og vinduer, som bidrager med et godt lysindfald og en rummelig følelse. Selve køkkenet er lavet med hvide låger, der har fine træ-detaljer, og en mørk bordplade, som giver et varmt udtryk til rummet. Af detaljer kan vi nævne det skjulte depotrum, en masse bord- og opbevaringsplads samt en hyggelig alkove. I alrummet er der to sæt dobbelt terrassedøre, som fører dig ud til den store og overdækkede terrasse.

Længere ind i huset kommer du til stuen, hvor vi har lavet en siddebænk ved sansevinduet, så du kan slænge dig her med en god bog eller en kop kaffe. 

Til sidst bliver du ledt ind i voksenafdelingen, som er placeret bag stuen. I voksenafdelingen har vi lavet en stor skabsvæg. Hertil hører også et badeværelse - igen med væghængt toilet og rainshower. Brusenichen har vi lavet ekstra dyb på dette badeværelse, så du kan undvære at have et badeforhæng for, når du skal i bad. 

Der ligger gulvvarme i hele huset, som du kan styre ved hjælp af en app til din telefon eller via de termostater, som sidder i hvert rum.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 6260 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Persillehaven 9

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

179 m2 / 682 m2

directions_car

Garage

56 m2

wb_sunny

Overdækket areal

20 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Cold Hawaii

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.900 m

Andre udstillingshuse på Fyn

Hybel udstillingshus Persillehaven 5
directions favorite_border

Persillehaven 5
5320 Agedrup, Odense

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Areal: 178 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Persillehaven 7
directions favorite_border

Persillehaven 7
5320 Agedrup, Odense

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Areal: 140 m2

Værelser: 3

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog