Pilehaven 17, 7120 Vejle Ø

vertical_align_bottomview_quiltfullscreen_exitfullscreen
Hybel Pilehaven 17 plantegning

175 funktionelle m² i gennemtænkt planløsning med lækre detaljer!

H-husets 175 m² byder på entré, bryggers, gæstebad, tre gode børneværelser, depot, køkken/alrum, opholdsstue og stor separat forældreafdeling med walk-in closet og badeværelse.

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Fra det overdækkede areal foran hoveddøren træder du ind i en åben og imødekommende entré med god plads. Herfra har du direkte adgang til husets bryggers med plads til både vaskemaskine, tørretumbler, vask og teknikskab. Huset har varme- og ventilationsstyring fra Danfoss Link – den intelligente hjemme-løsning, som du kan styre fra din smartphone.

I fordelingsgangen, der leder fra entréen til køkken/alrummet, har du adgang til gæstebadet og husets tre rummelige børneværelser.

Køkkenalrummet bliver, med den centrale placering i huset, et naturligt samlingspunkt for familiens dagligdag. Alrummet har gennemgående lysindfald og øget loftshøjde, der giver en unik rumfølelse. Køkkenet er udstyret med kogeø med siddepladser og skabsvæg med adgang til det skjulte depot.

Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse til opholdsstuen, hvor vinduerne lukker masser af lys ind fra flere vinkler. Her får du god plads til både sofa, TV og din favorit lænestol.

Det er også i køkken/alrummet, du finder indgangen til den store forældreafdeling, hvor du kan trække dig tilbage og sove uforstyrret – selv når dine (med tiden) store børn, kommer sent hjem aftenen.

Boligen er indrettet i et lyst og eksklusivt look – i materialer, som gør den nem at rengøre og vedligeholde.

Fakta om Pilehaven 17

Hustype

H-Hus

home

Areal bolig / grund

175 m² / 825 m²

directions_car

Carport

56 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

18 m²

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Sisteron

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte IBF betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

2.200 m

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog