Salviehaven 9, 6000 Kolding

filter

Se galleri

notificationsclose

Sidste åbningsdag

Udstillingshuset har sidste åbningsdag den 20/06 2021

Forskudt vinkelhus på 170 m² med 48 m² garage og 16 m² overdækket terrasse

Salviehaven 9 er et flot og praktisk hus med garage, overdækket terrasse i forbindelse med køkken/alrummet og en hyggelig biopejs

Åbningstider:
Hver søndag mellem kl. 14 og 16


Bemærk: De aktuelle regler for forsamlingsloftet er gældende.

Udstillingshuset har sidste åbningsdag den 20/06 2021

Der er hele tre indgange til dette 170 m2 store hus: gennem garagen, bryggerset eller entréen. Når du kommer hjem med bilen, åbner du den ene af de to automatiske ledhejseporte og kører ind i den fuldisolerede og klinkebelagte garage. Her er der både plads til biler, cykler og eventuelt en fest eller familiekomsammen.

Hvis du er på gå-ben, kan du vælge at gå ind i huset gennem bryggerset. Her er der indbyggede skabe og bordplads nok til beskidt overtøj og rengøringsudstyr. Gæster kan bydes velkommen i husets entré, der også leder hen til bryggerset samt husets børneafdeling med to gode værelser og eget bad. På børnenes værelser er der leget lidt med farverne, så de passer både til ham og hende.

Det store, flotte køkken/alrum på næsten 40 m2 har dobbeltsidet skråloft med akustikfelter for god rumklang. Køkkenbordpladen har en lidt rå overflade, som skaber en rigtig god balance med det fine look fra klinkerne og de lyse køkkenelementer. Køkken/alrummet ligger i husets forskudte vinkel, der har gul-til-loft vinduespartier med skråvinduer og udgang til den store overdækkede terrasse.

Fra køkkenet er der adgang til husets tredje værelse samt et ”James Bond-depot”, så du kan have alle dine nødvendige ting lige ved hånden – men samtidig godt gemt væk.

En to-sidet biopejs adskiller delvist køkken/alrum og stue, så man kan nyde den hyggelige stemning i begge rum. Fra stuen er der adgang til soveværelset, som har eget walk-in og lækkert badeværelse med shampoohylde og ekstra skabsplads.

Der er gulvvarme i hele huset samt Danfoss A2/W2 ventilationsaggregat med varmegenvinding med indbygget fugtføler. Danfoss Link systemet kan styres fra din smartphone, hvilket giver en forbedret kontrol over jeres forbrug.

Fakta om Salviehaven 9

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

170 m2 / 865 m2

directions_car

Garage

48 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

16 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag med udhæng

Mursten

Limoux

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.300 m

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog