Udstillingshuse i Vejle

Alle vores udstillingshuse i Vejle kan du finde lige her på siden. Vi flytter dig tættere på din boligdrøm, når du besøger et af vores udstillingshuse i Vejle og omegn. Vi bygger flere huse tæt på hinanden, når vi kan. De er i forskellige stile, og vi sørger for at bruge forskellige byggematerialer til dem. Vi kunne godt kalde dem for udstillingsbyer, men der skal vist lidt mere end et par huse til, før man kan være bekendt at kalde det en by.

Du får mange forskellige indtryk, når du besøger vores udstillingshuse. Vi plejer at bygge en garage i et af husene, så der er plads til et showroom med gulve, tæpper, døre og alle de andre ting, du kan vælge til dit hus. Det er bare noget helt andet at se og mærke dem i virkeligheden end at se dem i et katalog!

Vi samler vores udstillingshuse i Vejle med detaljer, billeder og åbningstider her. Men du behøver ikke at vente til den faste åbningstid. Vi vil gerne komme ud og låse op, når det passer dig at få en rundtur og se, hvordan vi bygger.

Har du lyst til at springe hele byggeprocessen over og købe et udstillingshus? Så kan du se på vores salgsside, om vi stadig har det hus til salg, som du er vild med.

 

Udstillingshuse i vejle

 

Find udstillingshuse i Vejle

Hvis der ikke er udstillingshuse her på siden, er det fordi vi ikke har åbne udstillingshuse i Vejle lige nu. Det er tit fordi, vi lige har solgt dem og er i gang med at bygge nye. Det er vi nødt til at gøre ret tit, så vores naboer i de nye kvarterer kan få det rolige kvarter, de drømmer om.

Måske har vi alligevel mulighed for at vise dig rundt i et hus i Vejle. Kontakt en af vores byggerådgivere, hvis du er interesseret i at få en VIP-tur. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge vores store og flotte showroom i Horsens. Det ligger på Rosenkrantzvej 2 – en halv time fra centrum af Vejle.

Her kan du også møde vores byggerådgivere og se vores tegnestue. Men vigtigst af det hele kan du se alle de løsninger, vi bygger med. Alt lige fra vindueskarme til badekar, akustiklofter og gulve er samlet her.

Vejle er en skøn by midt i den specielle natur, som lever i og omkring dalen. Vi nyder at være med til at bygge nye huse i hele kommunen og vil gerne give dig hjem til mere lige midt i Trekantområdet.

 

Byg dit nye hus i Vejle

Vi giver dig et virkeligt stærkt hold til at hjælpe dig med at bygge dit hus. Vores byggerådgivere kender Vejle og hele trekantområdet godt. Derfor er det også let for os at finde vej i de regler, som de enkelte byer har til nybyggeri.

Ved du, hvordan dit liv ser ud om 10 år? Det kan være meget svært at svare på. Derfor hjælper vi dig med at tænke frem og bygge dit hjem, så det passer til den fremtid, du drømmer om at have med din familie.

Se alle vores udstillingshuse lige her.

Udstillingshuse i Syd- og Sønderjylland

Ferielukket
Hybel udstillingshus Neptunvænget 23
directions favorite_border

Neptunvænget 23
6710 Esbjerg V

Åbningstider: Klik for at se åbningstider

Areal: 180 m2

Værelser: 4

Ferielukket
Hybel udstillingshus Neptunvænget 25
directions favorite_border

Neptunvænget 25
6710 Esbjerg V

Åbningstider: Klik for at se åbningstider

Areal: 145 m2

Værelser: 4