September 2022

Byggerådgivning med Hybel

I denne artikel kan I blive klogere på byggerådgivningsprocessen samt de mange fordele, der er ved at bygge med Hybel, når I skal realisere jeres boligdrømme.

Som nybyggere har I nogle fantastiske muligheder for at designe jeres eget hus og sætte et personligt præg på både byggeprocessen og slutproduktet. Det kan virke en smule overvældende med de mange overvejelser som følger med, og det kan derfor være en fordel at finde et byggefirma, hvor I får kompetent byggerådgivning fra start til slut. Hos Hybel er vi jeres sparringspartner fra første overvejelser til, at I står med nøglen i hånden.

 

Hvad er en byggerådgiver?

En byggerådgiver hjælper nybyggere med at rådgive i processen omkring husbyggeri. At begive sig ud i at bygge nyt hus kræver mange overvejelser, som kan virke uoverskuelige og besværlige at tage stilling til. Her vil en byggerådgiver tydeliggøre mulighederne for netop jeres husbyggeri, hvilket er med til at gøre bygningsprocessen mere overkommelig.

Vores byggerådgivere lægger særlig vægt på at få nybyggerne til at føle sig hørt, og vi tager udgangspunkt i jeres specifikke behov og ønsker, når vi begiver os ud i det fælles projekt, det er at bygge jeres drømmehjem.

Byggerådgivning med Hybel indebærer blandt andet:

 • Vi møder jer i øjenhøjde, hvor vi er ærlige og realistiske omkring jeres muligheder baseret på jeres behov og ønsker.
 • Vi får de praktiske aspekter på plads og svarer på spørgsmål såsom:
 1. Hvordan er byggegrunden udformet?
 2. Hvor stor er byggegrunden?
 3. Hvad siger lokalplanen?
 4. Hvad siger jeres budget?
 5. Hvor langt kan vi nå for pengene?
 • Kompetent sparring under hele forløbet.
 • Nøgle til byggeriet undervejs, så bygherre altid kan besøge byggeprojektet.
 • Et stort hold af kompetente byggerådgivere med en høj grad af lokalkendskab i hele Danmark.
 • Stor fleksibilitet.

Kort sagt vil byggerådgivning med Hybel give jer svar på, hvor mange behov vi kan dække samt hvor mange ønsker vi kan opfylde.

Nybygget hus med hjælp fra byggerådgiver - Hybel

Den indledende fase i byggerådgivningen

I den første del af byggerådgivningen, ligger vi vægt på at visualisere jeres drømmebolig. I et møde med os, tager vi udgangspunkt i jeres tanker og idéer, så vi sammen kan skabe det perfekte hjem til jer.

Byggerådgivere hos Hybel er løsningsorienterede og udfordrer gerne jeres valg og ønsker samt kommer med alternative løsninger, som nybyggere typisk ikke har overvejet. Vi tager jer gennem vores showrooms, som hjælper jer med at blive klogere på de mange valgmuligheder i form af både materialevalg og andre praktiske overvejelser.

Herefter har I en klar og realistisk idé om, hvordan jeres drømmehjem skal udforme sig, og I vil være klar til at gå videre i byggeprocessen i samarbejde med vores byggerådgiver.

 

Hvilken byggestil er du til?

Hos Hybel bygger vi ikke typehuse – men huse til alle typer. Når det så er sagt, så bygger vi ikke hvad som helst. Hos Hybel har vi nemlig valgt at specialisere os inden for en række udvalgte hustyper

som fx vinkelhuse, længehuse eller forskudte huse. Fælles for alle er dog, at det er enfamiliehuse i ét plan. Alligevel har vi dog aldrig bygget to ens huse, hvilket skyldes at byggestil, materialer og specifikke behov er baseret på jeres unikke ønsker og drømme.
 

Som den del af processen vil I møde vores tegnestue bestående af projekterende bygningskonstruktører og arkitekter. Deres fornemmeste opgave er at konkretisere jeres tanker og ideer som en håndgribelig plantegning, så jeres unikke boligrøm kan blive ført ud i livet.

Læs mere om, hvilken rolle tegnestuen har i byggerådgivningen og bliv klogere på deres seks gode råd til nybyggere her. Hvis I er i tvivl om, hvilken byggestil I skal vælge, kan I få inspiration her.

 

Det rigtige hus til den rigtige pris

Da vi ikke har bygget to ens huse, har vi heller ikke nogen faste prislister.

Alle priser er individuelle og baseret på jeres konkrete ønsker. I samråd med byggerådgiveren er det dog muligt at lægge sig fast på et niveau, som matcher jeres budget. På den måde sikrer vi også, at I ikke står med nogen ubehagelige overraskelser efter endt byggeri.

Fleksibilitet er en vigtig del af byggerådgivningen og prisfastsættelsen. Derfor byggede vi i 2021 også huse i prisspændet 1.795.000 til 5.000.000 DKK, hvilket vidner om muligheden for ud fra både behov og ønsker.

Læs for eksempel om Lotte og Benny, som gjorde det til en sport at spare. Klik her for mere information omkring vores priser.

Nybygget hus til en lav pris - Hybel

Byggerådgivning under hele processen

Når byggeriet går I gang, skal I møde jeres byggeleder, hvis ansvar det er at få byggeriet i mål. Jeres første møde med byggelederen vil som oftest finde sted på byggegrunden, og her vil I få en kyndig introduktion og gennemgang af byggeriets faser.

Undervejs i byggeriet vil I have mulighed for at stille spørgsmål og jeres byggeleder kan kontaktes, såfremt I er nysgerrige eller har brug for en uddybning til forløbets gang. I vil også få tildelt en byggenøgle, så I kan se byggeriet på egen hånd. Dette er spændende for alle, som har en interesse i at følge med i den gradvise tilblivelse af deres drømmehus og kommende hjem, og noget vi anbefaler alle at gøre med jævne mellemrum.

Byggerådgivning til byggeprojekt - Hybel

Ærlige og kompetente byggerådgivere

Vi hos Hybel er eksperter i at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Vores byggerådgivere har lige netop den erfaring og vi fokuserer på, at jeres unikke behov bliver opfyldt gennem god og ærlig byggerådgivning.

Vores byggerådgivning har hjulpet tusindvis af familier i mål med deres boligdrømme. Besøg vores store galleri, hvor I kan få inspiration blandt tidligere projekter.

Går I med en drøm om at bygge nyt hus, er vi hos Hybel altid klar til at hjælpe. Tag kontakt til vores kompetente byggerådgivere her.

Andre blogindlæg

Byg nyt med Hybel og få god akustik i hjemmet

Januar 2024

Byg nyt med Hybel og få god akustik i hjemmet

Uanset om I står over for at skulle bygge nyt hus eller skal til at renovere et ældre hus, så er det rigtig vigtigt at tænke på, hvordan akustikken kommer til at være.

Byg nyt med Hybel og byg til en realistisk pris

November 2023

Byg nyt med Hybel og byg til en realistisk pris

Hvordan får I mest for pengene i jeres nybyggerprojekt?

Praktikant i byggebranchen

Maj 2023

Praktikant i byggebranchen

Mit navn er Linnéa, jeg er 23 år, og jeg læser på sidste semester af Markedsføri...

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog