Marts 2022

Danmarks Fedeste Hybel ligger i Haderslev

Et utal af fede løsninger og et drømmesamarbejde med Hybel har givet Louise og Flemming deres drømmehus – og titlen som Danmarks Fedeste Hybel 2021.

”Super flot hus”, ”jeg er helt tosset med alkoven” og ”sååå smukt et hus.”

Der var masser af begejstring at spore i Hybels kommentartråd på Facebook, da Louise og Flemming deltog i konkurrencen om Danmarks Fedeste Hybel 2021. I konkurrencen kan alle nybyggere, der ejer og bor i et Hybelhus, deltage med billeder af deres hus. Billederne bliver lagt på Facebook, og vinderne er dem, der får flest point i en afstemning på Hybels Facebook-side. Sidste år gik sejren til Louise og Flemming, der har bygget deres drømmehus – og altså også Danmarks Fedeste Hybel – på en villavej i Haderslev.

God inspiration fra byggerådgiver

Boligen er på 172 m2 og undervejs i byggeriet har parret forholdt sig til alle tænkelige detaljer, både indvendig og udvendig. De fortæller, at de har haft stor glæde af samarbejdet med Hybel, der især har været gode til at få parret til at føle sig trygge som førstegangsbyggere. Også god rådgivning og vejledning har der været masser af, når for eksempel plantegning, spots i soveværelset, størrelsen på husets varmtvandsbeholder og indretningen af badeværelset skulle besluttes. 

https://vimeo.com/688286145

”Det var rart, at vores byggerådgiver gav noget inspiration til vores plantegning. Eksempelvis ønskede vi en god stor brusekabine, som var adskilt fra resten af badeværelset. Der så han en mulighed for, at vi kunne lave dobbeltbrus. Det havde vi aldrig selv overvejet, men sådan som plantegningen var, så var det bare rigtig nemt at få tilføjet. Så det var et godt eksempel på noget inspiration, han gav,” fortæller Flemming.

Placering af hus og carport på smal og skrånende grund

En af udfordringerne, da Louise og Flemming skulle have tegnet drømmehuset, var deres byggegrund, som er smal og skrånende. Den gav anledning til mange overvejelser om, hvor og hvordan huset skulle placeres, og ikke mindst, hvad de skulle gøre ved deres biler, fortæller Louise.

”Den skrånende grund giver noget kompleksitet omkring, hvor bredt og dybt huset skal være, og hvor vores biler skal være henne. Vi har faktisk valgt en carport, som er nede ved vejen. Det arkitektoniske udtryk, når man møder huset på vejen, er, at huset ligger helt oppe bagved, og så ser man carporten og haven. Det ser bare flot ud.”

https://vimeo.com/693862873

Utallige favoritløsninger

Mellem husets entré og køkkenalrummet træder man ind igennem en flot New Yorker-dør af sort stål og med glasvinduer. Netop denne løsning havde Louise og Flemming et stort ønske om at få, da de gik med byggeplaner. På daværende tidspunkt var det dog ikke en løsning, Hybel havde på deres hylde.

”Men der var fuld fleksibilitet fra Hybels side. De var helt med på, at det var en løsning, de ikke selv kunne tilbyde, men de ville gerne støtte op om den. Så de gjorde klar til den og fik lavet hulstørrelsen, som vi havde behov for i forhold til døren. Så det var lige, som det skulle være,” fortæller Flemming.

https://vimeo.com/693862975

I det hele taget har Louise og Flemming svært ved at nævne én løsning som deres favorit. Der er mange at vælge imellem, og det er både indendørs og udendørs. For eksempel er Flemming rigtig glad for deres 32 kvadratmeter store terrasse, og indenfor nævner han deres bordplade i køkkenet, der både kan tegnes på og skæres i, uden det kan ses. Louise nikker bekræftende og tilføjer så sine egne favoritløsninger.

”Jeg sætter stor pris på det store panoramavindue inde i stuen og den murede væg mellem stue og køkken/alrum. Og vores alkove med opbevaring. Vi er overraskede over, hvor meget den bliver brugt. Så er der vores forældrebadeværelse med dobbeltbrus og badekar, og det indhak, vi har i garderoben, når man kommer ind ad hoveddøren. Så er der de indbyggede skabe i alle værelser, og at vi har valgt et gulv, som ikke bliver ridset og som kan tåle, at børnene spilder.”

Et dreamteam at arbejde med Hybel

Det er knap halvandet år siden, at Louise og Flemming og deres to døtre flyttede ind i drømmehuset. Nu har de vundet Danmarks Fedeste Hybel 2021, og de er begge enige om, at Hybel har været den bedste byggepartner, de kan forestille sig.

”Jeg føler, at vi har haft et exceptionelt hold af håndværkere og byggeledere og vores byggerådgiver. Vi har virkelig været heldige, når det kommer til det samarbejde. Det har været et dreamteam,” lyder det fra Louise.

Vinderne af Danmarks Fedeste Hybel modtager et gavekort på 10.000 kr. til ILVA. Louise og Flemming har brugt gavekortet på en ny sofa til deres stue.
Fedeste Hybel Plantegning
 

Drømmer du også om at få en fed hybel? Udfyld formularen og blive kontaktet af en af vores dygtige byggerådgivere.

Andre blogindlæg

En helt særlig hybel til Nina og Jeppe

Oktober 2023

En helt særlig hybel til Nina og Jeppe

Da Jeppe og Nina skulle bygge nyt, var det ikke kun vigtigt for dem at få et hus
Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

April 2022

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

Hør mere om byggeprocessen fra start til slut som førstegangsbygger.
Fra drøm til drømmehus

Marts 2022

Fra drøm til drømmehus

Karina og Kasper fra dokumentarserien "De sjældne danskere" har bygget nyt hus med Hybel. Her kan du læse om deres rejse fra boligdrøm til indflytning og om de overvejelser og særlige ting i processen, de oplevede undervejs.

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog