En helt særlig hybel til Nina og Jeppe

Da Jeppe og Nina skulle bygge nyt, var det ikke kun vigtigt for dem at få et hus i en helt særlig stil. Det var også vigtigt for dem at bygge med et byggefirma med stor erfaring, der kunne vejlede og guide dem gennem hele byggeprocessen. Valget faldt på Hybel, og her kan du læse om deres rejse fra boligdrøm til virkelighed, deres forskellige overvejelser og meget mere.

 

En byggeleder, der guidede gennem hele byggeprocessen

At bygge nyt er en stor beslutning, og derfor er kemien med både byggefirmaet og den byggeleder, der kommer på projektet, vigtig. Og det var det også for Jeppe og Nina, da de skulle bygge deres nye drømmehus - især fordi de ikke har prøvet at bygge nyt før. Igennem hele byggeprocessen hos Hybel, har Jeppe og Nina følt sig holdt i hånden, og de fremhæver, at især arbejdet med bygglederen og dialogen omkring husbyggeriet har været meget professionel. 

“Hver gang vi har haft nogle småting eller spørgsmål, har vores byggeleder været meget hurtig til enten at sige “tag det roligt”, “det løser vi” eller “det kommer til at foregå sådan og sådan”. Altså sat os lidt ind i processerne, fordi hverken min kone eller jeg har styr på byggeri”, fortæller Jeppe. 

https://vimeo.com/871760439

 

Plads til en høj grad af involvering i projektet 

Nogle nybyggere ønsker at være meget involverede i processerne gennem hele byggeprojektet, mens andre har det helt fint med at overlade det hele til byggelederen, og hos Hybel er der heldigvis plads til begge dele. Jeppe og Nina havde et ønske om at være involveret fra start til slut - både fordi det var deres livs største projekt, som de selv siger, men også fordi, de begge to havde en stor interesse i at blive klogere på det hele. 

“Vi har i processen været en del involveret fra start til slut. Vi var godt opmærksomme på, at det her ville være vores livs største projekt, og der hvor vi ville binde rigtig mange af vores penge. Så vi var også ret interesserede i at vide, hvem der skulle bygge vores hus, og hvem der skulle udforme det. Så vi har i starten været meget på vores håndværkere og interesserede - ikke overvågende, men vi har stillet spørgsmål til forskellige ting. Både til vores egen rådgiver, men også til den supergode og professionelle byggeleder, som vi fik på vores projekt”, fortæller Jeppe. 

https://vimeo.com/871760527

 

Intet byggeprojekt uden et par bump på vejen

I løbet af en byggeproces vil der næsten altid opstå udfordringer, som skal løses, og det oplevede Jeppe og Nina også, da de skulle bygge deres nye hus med Hybel. 

“Man kan ikke bygge et hus, uden at der vil ske bump på vejen, og det har der også været her. Og når man er i situationen, er det superstressende, men det er også her, hvor vores egen rådgiver har været indover (…). Hybel har taget det ekstremt professionelt og har løst problemerne med det samme eller i hvert fald fundet en løsning, så man ikke skulle lægge sig på hovedpuden og ikke kunne sove om natten (…)”, fortæller Jeppe.

Hos Hybel prøver vi selvfølgelig altid at minimere bump på vejen, og hvis der opstår udfordringer, løser vi dem med det samme, hvilket også var tilfældet med Jeppe og Ninas byggeprojekt.

https://vimeo.com/871760634

 

Masser af inspiration at hente hos Hybel

Hvilket hus vil vi gerne bygge? Hvordan skal plantegningen se ud? Hvor mange værelser har vi behov for? Disse spørgsmål (og mange flere) stiller nybyggere typisk sig selv, når de skal i gang med deres byggeprojekt.

Da Jeppe og Nina skulle finde frem til plantegningen til deres drømmehjem, brugte de Hybels katalog meget, og de fremhæver især de mange forskellige plantegninger og løsninger på, hvordan et hus kan udformes som noget positivt og noget, der hjalp dem med at finde frem til den endelige plantegning, i samarbejde med deres egen arkitekt, inden de valgte Hybel som husfirma. 

Hvis du har brug for inspiration, kan du kigge på Hybels mange udstillingshuse eller i vores plantegningskatalog og -bibliotek

https://vimeo.com/871760721

 

Et ønske om et hus med et helt særligt udtryk 

Jeppe og Ninas hus er ikke et typisk Hybel-hus - eller i hvert fald ikke ét af de huse, vi bygger flest af. De havde nemlig et stort ønske om at skabe et hus i herskabelig stil med højt til loftet, og hos Hybel ville vi bestemt ikke stå i vejen for at gøre deres boligdrømme til virkelighed. 

“Vi bygger i et etableret område, så for os var det vigtigt, at huset passede til vejen, til naboernes huse og så selvfølgelige til vores stil og den smag, vi godt kunne tænke os. Vi var ude at se rigtig mange nybyggede huse, og vi havde en smule svært ved at se os selv i de der nybyghuse-byer. Men vi kunne godt se, at når vi var i Hybels showroom, at vi så sagtens kunne finde de materialevalg, som vi godt kunne tænke os”, fortæller Jeppe. 

https://vimeo.com/871760787

 

Hybels showrooms er altid et besøg værd

“Det er selvfølgelig svært at lave et sammensat hus i et showroom, men der har Hybel været meget gode. Og især arkitekten ved Hybel var superprofessionel og tog os med hele vejen rundt og åbnede også andre kataloger, og vi sad og havde mange sjove snakke omkring forskellige huse og ideer”, fortæller Jeppe afslutningsvis. 

Netop det at der blev tilkoblet en arkitekt allerede tidligt i processen var et stort plus for Jeppe og Nina. Det gjorde nemlig, at de hurtigere og nemmere kunne komme frem til, hvordan deres drømmehus skulle se ud - ned til den mindste detalje. For selvom vi har et væld af plantegniner i vores store bibliotek, tegner vi altid vores huse helt fra bunden og tilpasser dem ud fra kundens behov og ønsker. 

Hos Hybel har vi også showrooms i både Horsens, Aalborg, Kolding og Roskilde, som alle er indrettet med et stort udvalg af de mange forskellige løsninger og materialer, som vi kan tilbyde. Samtidig har vi mini-showrooms i et udvalg af vores udstillingshuse rundt omkring i landet, som også kan give masser af inspiration. Et besøg i vores showroom var også noget, som Jeppe og Nina benyttede sig af, da de skulle finde de helt rigtige materialer til deres drømmehjem. 

Jeppe og Nina sidder tilbage med et Hybel-hus, som de er meget tilfredse med, og de har en klar anbefaling til dem, der står over for at skulle bygge nyt. Nemlig at du ofte kan få meget mere for pengene ved at vælge det rigtig husfirma og gå med mavefornemmelsen. 

https://vimeo.com/871760860

 

Skal vi også indfri din boligdrøm?

Går du også med en boligdrøm i maven, som du gerne vil have gjort til virkelighed? Eller har du spørgsmål om nybyg, dine muligheder eller noget helt tredje? Vi vil hellere end gerne hjælpe dig godt på vej - find en byggerådgiver i dit område her.

 

Andre blogindlæg

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

Hør mere om byggeprocessen fra start til slut som førstegangsbygger.
Fra drøm til drømmehus

Fra drøm til drømmehus

Karina og Kasper fra dokumentarserien "De sjældne danskere" har bygget nyt hus med Hybel. Her kan du læse om deres rejse fra boligdrøm til indflytning og om de overvejelser og særlige ting i processen, de oplevede undervejs.
Danmarks Fedeste Hybel ligger i Haderslev

Danmarks Fedeste Hybel ligger i Haderslev

Et utal af fede løsninger og et drømmesamarbejde med Hybel har givet Louise og Flemming deres drømmehus – og titlen som Danmarks Fedeste Hybel 2021.

Gør din boligdrøm til din drømmebolig

Start med at booke et møde eller en fremvisning

Hybel - Find en planløsning