Byg et arkitekttegnet hus med Hybel

Hvad definerer et arkitekttegnet hus?

Alle vores huse bliver tegnet fra bunden ud fra dine ønsker, ligesom et arkitekttegnet hus. Det er med til at give dig de helt rigtige løsninger til en fornuftig pris.

Vi arbejder ud fra nogle fleksible koncepter, som vi har god erfaring med giver dig mest hus for pengene. Du får frit valg mellem mange forskellige arkitektoniske udtryk, som har vist sig at være holdbare og lette at indrette. Mulighederne er i virkeligheden uendelige, da du har muligheden for at designe dit eget hus, hvor du selv er med til at tegne din egen plantegning.

Hvis du har en grund med en særlig udformning eller drømmer om en arkitektur udover det sædvanlige, har vi dygtige bygningskonstruktører, der kan hjælpe dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed. På den måde kan du få de økonomiske og håndværksmæssige fordele fra typehusbyggeri samtidig med, at dit hus bliver helt unikt.

Det er detaljerne, materialevalget og indretningen, som giver dig mulighed for at bygge noget, som ingen andre har.

Fortæl os om din boligdrøm og få hjem til mere.
 

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Jo flere vinkler, snørkler og usædvanlige former et hus har, jo mere koster det. Der skal bruges flere timer på at bygge et arkitekttegnet hus, fordi de specielle løsninger kan kræve mere arbejde.

Hele byggeprocessen kan også forlænges og fordyres, hvis der skal bruges specialfremstillede produkter. Derfor er prisen på et arkitekttegnet hus ofte højere end de andre hustyper.

Nedenfor har vi listet en række af de største og mest typiske prisfaktorer, når man bygger et arkitekttegnet hus:

  • Størrelsen på huset.
  • Tærren og byggegrundens placering.
  • Graden af kompleksitet i byggeriet og tømrerarbejdet.
  • Valg af materialer.
  • Antal vådrum som fx, badeværelse og bryggers.
  • Mængden af tekniske løsninger som fx smartløsninger, opvarmning, ventilation mm.
  • Mængden af specialtilpassede løsninger som fx walk-in closets, alkover mm.

Hos Hybel har vi, uanset hustype, ingen faste prislister eller kampagnetilbud. Det er fordi, at vi aldrig har bygget to ens huse. Bliv klogere på vores priser her.
 

Kan vi bygge et arkitekttegnet hus i to plan?

Vi har specialiseret os i enfamiliehuse i ét plan, hvorfor det hos Hybel ikke er muligt at bygge arkitekttegnede huse i to plan. At vi ikke bygger toplanshuse behøver dog ikke at begrænse jeres boligdrøm. Se vores store galleri for mere inspiration her.
 

Hvor lang tid tager det at bygge et arkitekttegnet hus?

Der er mange faktorer som har indflydelse på, hvor lang tid det tager at bygge jeres drømmehjem. Normalvis tager det dog mellem 18 og 22 uger, fra vi har byggetilladelsen. Bliv klogere på byggeprocessen her.
 

Fordelene ved et arkitekttegnet hus med Hybel

Den primære fordel ved et arkitekttegnet hus er, at vi tegner det lige efter dit hoved.

Vores tegnestue er fyldt med dygtige konstruktører med håndværksmæssig baggrund, der ved hvordan man bygger funktionelle kvalitetsboliger.

Hvis du vælger et arkitekttegnet hus, arbejder vores tegnere tæt sammen med din byggerådgiver og har forståelse for, hvordan dine drømme kan hænge sammen med den virkelige verden.

Det er jo den verden, hvor tømrere, murere, elektrikere, malere og andre håndværkere skal bygge dit eget arkitekttegnede hus.

 

Arkitekttegnet hus med Hybel

 

Arkitekttegnet hus eller typehus?

Når du vælger at bygge med Hybel, vælger du et afprøvet, fleksibelt koncept, hvor din boligdrøm kan tage form, uden at den nødvendigvis skal tegnes af en arkitekt.

Til inspiration kan du se et stort udvalg af vores populære plantegninger her på vores hjemmeside, men dit eget hus vil blive tegnet fra bunden ud fra de løsninger, du sammen med din byggerådgiver finder ud af, passer bedst til dig.
Du kan også finde byggestilen til dit typehus og lade dig inspirere til at vælge den arkitektur, der passer til dig.

Her kan du få sat ansigt på vores byggerådgivere.

Fortæl os om dit drømmehus og lad os tegne det for dig.

 

Find en planløsning der matcher jeres ønsker og behov

Hybel - Find en planløsning