November 2018

Nybyggere: Majbrit og Martin fik et fremtidssikret hjem

Majbrit og Martin havde aldrig bygget et hus før og var egentlig ikke klar over, hvad de ville have.

Fremtidssikret nybyggeri: Majbrit og Martin havde aldrig bygget et hus før. Så da de kom til os, var de meget åbne om alle de ting, de ikke vidste. Majbrit husker stadig deres første møde med Claus (en af vores mest erfarne byggerådgivere):

”Vi var ret blanke på, hvad vi skulle vælge. Vi havde set et udstillingshus med ensidigt tag og sagde til Claus, at vi ville have et ligesom det. Det har en flot effekt med de store, åbne rum.”

Vi hjalp Majbrit og Martin med at få tænkt nogle gode løsninger ind i et 182 kvadratmeter stort forskudt vinkelhus.

 

Hybel case - Nybyggere - fremtidssikret hjem

 

Nyt hus med udsigt på toppen af Horsens

Majbrit og Martin bor på et af de højeste punkter i hele Horsens kommune. Fra værelserne kan de se nordpå mod Rådved og Gedved.

Fra stuen og køkken-alrummet kan de se ned over Horsens Fjord og omkring 12 kilometer sydpå. Derfor skulle de have et specialtegnet hus, der passede perfekt til deres grund, og ikke bare en kopi af det udstillingshus, de havde forelsket sig i.

Vores bygningskonstruktør og tegner Mikkel imponerede især Martin med hurtigt at ramme deres ønsker. Han vendte køkken-øen op mod udsigten og trak koge-øen ind i væggen, så der var frit flow mellem entre og stue.

”Han læste vores tanker. Så der skulle ikke andet end en enkelt omtegning til, så havde de fundet lige præcis det, vi gerne ville have.”

 

Fremtidssikret nybyggeri – De vigtige detaljer i huset

Det var vigtigt for Majbrit og Martin at få så meget plads som muligt i køkken-alrummet og stuen. Claus og Mikkel hjalp dem med at få den lille væg med indbygget gaspejs trukket ind, hvor den ikke står i vejen, når man skal fra spisebordet til sofaen.

En af de andre detaljer, som Majbrit og Martin stadig er lykkelige for er, at døren bag stuen ikke fører direkte ind i soveværelset. I stedet går en lille fordelingsgang først hen til deres badeværelse, så gæster let kan låne det uden at vade ind i husets mest private rum.

Mellem den lyse gang og soveværelset ligger det lækre walk-in. Det giver ekstra lydisolering, så de voksne kan sove længe, selv hvis børnene holder morgenfest i stuen på den anden side af væggen.

Mange vælger at opdele børne- og forældreafdelingen: ”Vi vil gerne have børnene tæt på lige nu, men det bliver rart med noget mere afstand, når de er større. Der har Claus været god til at rådgive os om behov, vi ikke selv havde forudset,” siger Majbrit.

Og så er der den eksklusive løsning med sildebensparket, som går igen i alle værelser og fællesrummene. Hvem ville ikke være vild med den?

 

Tryghed i husbyggeriet

Majbrit, Martin og deres to børn flyttede ind i huset i sommeren 2018 – mere end en uge før den planlagte overdragelse. De anbefaler gerne andre at bygge med os:

”Hybel er meget samarbejdsvillige og har styr på tidsplanen. Det gjorde mig tryg, at der altid var ryddet på byggepladsen, og at vi var på fornavn med dem alle. Vi var ikke bare et nummer i systemet,” siger Martin.

Og hvad ville de mon så gøre anderledes, hvis de skulle bygge et nyt hus i dag?

”Jeg ville få mange flere spots sat op. Det kan jeg godt ærgre mig over, at vi sparede på. Og så ville det være rart med en ekstra dør i bryggerset, så beskidte sko og støvler ikke altid skal igennem entreen,” siger Majbrit.

Kontakt en af vores byggerådgivere og lad os hjælpe dig med et fremtidssikret nybyggeri.

Andre blogindlæg

En helt særlig hybel til Nina og Jeppe

Oktober 2023

En helt særlig hybel til Nina og Jeppe

Da Jeppe og Nina skulle bygge nyt, var det ikke kun vigtigt for dem at få et hus...

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

April 2022

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

Hør mere om byggeprocessen fra start til slut som førstegangsbygger.

Fra drøm til drømmehus

Marts 2022

Fra drøm til drømmehus

Karina og Kasper fra dokumentarserien "De sjældne danskere" har bygget nyt hus med Hybel. Her kan du læse om deres rejse fra boligdrøm til indflytning og om de overvejelser og særlige ting i processen, de oplevede undervejs.

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog