Vinkelhus med fladt tag

Et vinkelhus med fladt tag har flere fordele. Hvis du vil have et traditionelt hus med en lidt mere frisk arkitektur, kan det være et godt valg for dig.

Alle vinkelhuse har den store fordel, at de får dig meget tæt på din have. Du får udsigt til haven fra de fleste rum, og der er mulighed for at indrette huset med nogle flotte gennemgående linjer.

Samtidig får du en hyggelig krog ude i haven, hvor du kan indrette en skøn terrasse, som ligger i læ. Mange af vores kunder vælger også at få en overdækket terrasse, så de kan komme tørskoede udenfor hele året.

Med fladt tag og dit personlige valg af teglsten bliver udtrykket på vinkelhuset moderne. Vi murer højt op til det flade tag, og derfor kan du få større vinduer i dit hjem. Det giver dig endnu mere udsigt og naturligt lys.

 

Skal jeg vælge vinkelhus med fladt tag?

Vinkelhus med fladt tag er altså et lidt mere minimalistisk hus end det klassiske vinkelhus med saddeltag. Når vores kunder vælger at bygge det med fladt tag, er det tit fordi:

  • Det let kan bygges på ret besværlige byggegrunde
  • Det er et tidløst udtryk, som bare holder
  • Det kombinerer det klassiske med det moderne
  • Det giver en planløsning, som er nem at leve i
  • Vi finder pladsen andre steder, så de kan undvære et loftrum

Der er også ulemper ved vinkelhuse med flade tage. Selvom de måske kan være svære at få øje på. Men vi kender dem og vil gerne hjælpe dig med en løsning, når vi kan.

 

Hybel vinkelhus med fladt tag

 

Ulemper ved vinkelhus med fladt tag

Mange vælger vinkelhus med fladt tag fra, fordi de både kan spare penge og få højere til loftet i et vinkelhus med saddeltag. Andre vælger det fra, fordi de ikke kan få sig selv til at smide så mange ting ud, at de kan klare sig helt uden loftrum.

Vi kan ikke lave om på, at det flade tag er dyrere at bygge end de andre tagtyper. Det kræver flere materialer og flere timer at sætte det op. Men vi kan godt finde andre løsninger, som giver dig masser af opbevaringsplads nede i huset. Se vores priseksempler her. 

De fleste vil gerne have et hjem, som ikke kræver vedligeholdelse. Lige der er alle huse med flade tage en øm tå. For du skal holde øje med dit flade tag. Og det kan du kun gøre ved at tage en stige frem og klatre derop. Efter mellem 30 og 40 år skal du også få nyt tagpap brændt på.

Hvis du ikke er bange for den smule vedligeholdelse, der er ved et fladt tag, er det stadig et godt valg. Mange tror, at det let bliver utæt, men det passer ikke. I gamle dage blev fladt tag bygget helt fladt, og det gav problemer. Men i dag er det et krav til alle, at vi har en lille hældning på, når vi bygger fladt tag. Derfor har fladt tag altså ikke fortjent et dårligt ry.

Kontakt os i dag, hvis du vil have hjem til mere.

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog