Hostavej 2, 7500 Holstebro

filter

Se galleri

notificationsclose

Åbningstider

Åbent efter aftale. Ring på tlf. 7560 1070 for at bestille en fremvisning.

Vinkelhus med et stort køkken/alrum

Åbningstider:

Åbent efter aftale. Ring på tlf. 7560 1070 for at bestille en fremvisning.

Huset har to indgange, hvoraf den ene er gennem garagen. Her kan du parkere din bil og gå ind i huset til bryggerset. I bryggerset er der god plads til opbevaring af overtøj og skoletasker. Fra bryggerset ledes du videre ind til husets anden indgang, nemlig entreen.

I entreen kan du komme af med dit overtøj og stille dine sko i de to opbevaringsskabe samt i siddebænken, der har skuffer underneden. Den praktiske indretning gør det let at holde entreen pæn, når der kommer besøg.

Entreen ebber ud i en fordelingsgang, som leder dig gennem børneafdelingen, hvor der er et badeværelse samt tre gode værelser på omkring 10 m2. Af detaljer i børneafdelingen skal shampoonichen i bruseren, rainshower og de indbyggede skabe på det ene af værelserne nævnes.

Stort køkken med god arbejdsplads

Efter børneafdelingen bliver du mødt af husets hjerterum. Her kan du opleve det gennemgående køkken/alrum med vinduer ud til to af husets sider. Køkkenet er lavet som en U-form, hvor du har en side med vask og opvasker, en med kogeplade og en køkkenø med opbevaring og siddepladser. Derudover er der en skabsvæg med indbyggede hårde hvidevarer samt indgang til et skjulte depotrum. Parallelt med køkkenøen er der plads til at have spisebordet stående.

Ved siden af køkkenet ligger voksenafdelingen med et stort soveværelse og en indbygget skabsvæg med farvede låger. På hver side af sengen giver et smalt vindue et flot lysindfald i rummet. Til soveværelset hører også et badeværelse med væghængt toilet, shampooniche og et bademøbel i samme farve som skabsvæggen.

Forskudt fra køkken/alrummet ligger den hyggelige stue med et stort vinduesparti ud mod terrassen. Herfra kan du også nyde den gode udsigt ud over området.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 7560 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Hostavej 2

Hustype

Vinkelhus

home

Areal bolig / grund

156 m2 / 876 m2

directions_car

Garage

58 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Valmtag med udhæng

Mursten

Moskus

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og antrazit udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

700 m

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog