Salviehaven 20, 6000 Kolding

filter

Se galleri

Vinkelhus på 177 m2 med 49 m2 carport og overdækket terrasse

Åbningstider:
Hver søndag mellem kl. 14 og 16


Bemærk: De aktuelle regler for forsamlingsloftet er gældende.

I dette vinkelhus kan du bl.a. se en siddebænk i køkken/alrummets store vindue, en velfungerende opdeling af forældre- og børneafdeling samt hvordan et køkken/alrum med ”James Bond-depot”, bliver husets naturlige hjerte.

På husets østlige side finder du indkørslen til den dobbelte carport med stort redskabsrum og plads til både opbevaring og hyggelige stunder, hvis man sætter et lille arbejdsbord op.

Fra carporten er der adgang til husets lyse entré, der både indeholder indbyggede skabe og plads til siddebænk, ophængning af overtøj eller lignende. Fra entréen kan man gå ind i bryggerset, som har god skabs- og bordplads, husets første værelse samt køkken/alrummet. Når du træder ind i sidstnævnte, bliver du mødt af et stort flot vinduesparti med siddeplads, som har udsigt mod vest, så I kan nyde solnedgangen. En dør fører ud på den syd-vestvendte terrasse, så solen kan nydes stort set hele dagen, og samtidig ligger terrassen i læ pga. husets vinkel.

Køkkenøen tilbyder god arbejdsplads, og det skjulte ”James Bond-depot” sikrer, at alt det, I har brug for, er lige indenfor rækkevidde – men godt gemt væk alligevel. Et dobbeltsidet skråloft med akustiklofter og ovenlysvindue giver en fantastisk rumfornemmelse.

Fra køkkenet er der adgang til husets børneafdeling med to store værelser, indbyggede skabe og eget toilet og bad.

Stuen, som ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet, har ligeledes skråloft og udgang til overdækket terrasse samt flere gulv-til-loft vinduer. Soveværelset har stort walk-in og eget bad med indbygget shampoohylde.

Hele huset har gulvvarme, som kan styres trådløst fx fra din telefon gennem Danfoss Link-systemet, og huset er bygget med lyse, vedligeholdelsesnemme materialer.

Fakta om Salviehaven 20

Hustype

Vinkelhus

home

Areal bolig / grund

177 m2 / 841 m2

directions_car

Carport

49 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

8 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

B544 Corona

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.300 m

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere