November 2022

Glade vindere kørte ræs mod Frederik Vesti

Hybel gav vindere af online konkurrence mulighed for at køre gokart-ræs mod motorsportstalentet Frederik Vesti.

Hybel er hovedsponsor for den danske racerkører, Frederik Vesti. Til daglig tørner han ud for det franske F2-hold, Art Grand Prix, og som juniorkører for de mangedobbelte verdensmestre i motorsportens kongeklasse, nemlig ingen ringere end Mercedes-AMG PETRONAS F1-holdet.

Siden han var lille har Frederik Vesti drømt om og arbejdet benhårdt for, at komme i betragtning til et sæde i Formel 1, og siden 2019 har Hybel hjulpet ham på vej som hovedsponsor. Dét at gøre drømme til virkelighed ligger nemlig dybt i Hybels DNA – og det gælder ikke bare boligdrømme. For med samarbejdet med Frederik Vesti hjælper byggefirmaet også med at gøre racerdrømme til virkelighed.

Hybel har valgt at sponsorere Frederik Vesti, fordi han viser en helt enestående dedikation og et talent. Han har et gåpåmod, som vi gerne vil støtte hele vejen, så han kan nå sine drømme”, fortæller Marika Hessel Brodersen, Marketingchef hos Hybel.

I videoen herunder kan du høre mere om, hvorfor Hybel har valgt at sponsorere Frederik Vesti, og hvad det betyder for den unge racerkørers chancer for at komme i Formel 1 at have Hybels opbakning. Hvis man spørger Frederik Vesti, er Hybels støtte nemlig ikke til at komme uden om, når hans racerdrømme skal udleves og gøres til virkelighed. For ifølge ham selv, kan han ikke præstere på allerhøjeste niveau uden et godt hold omkring sig – og lige præcis et dét, har han i Hybel.
 

https://vimeo.com/768027760

 

Ræs i Aarhus og København

Som en del af sponsoratet har Hybel op til flere gange arrangeret landsdækkende arrangementer, hvor man ved lodtrækning i en konkurrence på Hybels sociale medier har kunnet få mulighed for at køre gokart mod Frederik Vesti.

Senest blev arrangementet afholdt i Racehall Aarhus og Racehall Taastrup i efteråret 2022, hvor flere hundrede deltagere kunne prøve kræfter på asfalten mod den danske stjerne. Her var der dømt fart over feltet, kamp til stregen og vigtigst af alt masser af smil og højt humør hos alle deltagere – og især hos dé tre, der med en podieplads fik overrakt deres præmier af Frederik Vesti.

Se stemningsvideoen fra dagen i Racehall herunder.
 

https://vimeo.com/768027797

 

Andre blogindlæg

Byg nyt med Hybel og få god akustik i hjemmet

Januar 2024

Byg nyt med Hybel og få god akustik i hjemmet

Uanset om I står over for at skulle bygge nyt hus eller skal til at renovere et ældre hus, så er det rigtig vigtigt at tænke på, hvordan akustikken kommer til at være.
Byg nyt med Hybel og byg til en realistisk pris

November 2023

Byg nyt med Hybel og byg til en realistisk pris

Hvordan får I mest for pengene i jeres nybyggerprojekt?
Praktikant i byggebranchen

Maj 2023

Praktikant i byggebranchen

Mit navn er Linnéa, jeg er 23 år, og jeg læser på sidste semester af

Gør din boligdrøm til din drømmebolig

Start med at booke et møde eller en fremvisning

Hybel - Find en planløsning