Den helt rigtige...

Vi har samlet seks af de allervigtigste grunde til, at Hybel er den helt rigtige husbygger for dig og din familie! Læs mere herunder eller kontakt én af vores mange erfarne byggerådgivere.

Rådgivning Byggestil Byggeproces Husstørrelse Pris Inspiration

 

https://vimeo.com/702743531

 

Den helt rigtige rådgivning

Der er næsten ikke noget vigtigere end at føle sig hørt, når man som nybygger skal rådgives i processen omkring husbyggeri.

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i jeres behov og ønsker, som I allerede inden vores første møde bliver bedt om at sende til os. Det giver både os og jer et godt udgangspunkt for det fælles projekt, det er at bygge jeres drømmebolig.

Hybel-rådgivning er kendetegnet ved at være ærlig, kreativ og udfordrende. Her bliver du ikke talt efter munden. Vi møder jer i øjenhøjde, og vi er ærlige og realistiske omkring jeres muligheder. Hvis vores erfarne byggerådgivere kan tilbyde bedre løsningsforslag, så kommer de på bordet.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres prioriteringsliste. Herfra afdækker vi de behov, I har og får, samt jeres ønsker til at gøre huset ekstra lækkert. Dernæst ser vi på de praktiske aspekter sammen med jer: Hvordan er byggegrunden udformet, hvor stor er den, hvad siger lokalplanen og jeres budget – og hvor langt kan vi nå for pengene? Kort sagt, hvor mange behov kan vi dække, og hvor mange ønsker kan vi opfylde.

I får med andre ord god og ærlig byggerådgivning og de helt rigtige løsninger, der skal til for at opfylde jeres boligdrømme.

Tag kontakt til vores byggerådgivere for en uforpligtende snak – eller læs om Berit og Janus’ erfaringer med vores rådgivning, da de byggede deres drømmehus.

 

Den helt rigtige byggestil

Hos Hybel ved vi, at ikke to drømmehuse er ens. Derfor har vi aldrig bygget det samme hus to gange. Vi skræddersyer og tegner alt fra bunden - hver eneste gang. Vi lytter til dine ønsker og behov og hjælper dig med at give din nye bolig stil og karakter - både indvendig og udvendig.

For når I bygger med Hybel, handler det om at finde den helt rigtige byggestil for jer, så I kommer hjem til mere, når nøglen overdrages. I skal egentlig bare finde ud af, om I er til klassisk eller moderne? Længe-, forskudt- eller vinkelhus? Fladt tag, ensidig taghældning eller måske saddeltag/valmtag?

I vores store galleri er der masser af inspiration til at finde den byggestil, der er den helt rigtige for jer. Her kan I se et udsnit af de mange forskellige huse, vi har bygget.

I vores udstillingshuse, der er åbne hver weekend over hele landet, kan I opleve materialer, løsninger, forskellige plantegninger og se, hvordan vi bygger huse. Der kommer løbende nye udstillingshuse til - og der er også et tæt på dig.

 

Den helt rigtige byggeproces

Den helt rigtige byggeproces starter med tryghed og sikkerhed for, at byggeriet af jeres nye hjem er i gode hænder.

Inden vi overhovedet går i jorden, får I derfor tildelt en byggeleder, der holder overblikket under hele processen.

I får også en byggenøgle, så I løbende kan besøge byggeriet af jeres kommende hjem. Vi gør meget ud af at have en åben og ærlig dialog med vores kunder, så I kommer bare forbi, når I har lyst - også når døre og vinduer er sat i.

I skal også have jeres nye hjem til tiden. Derfor får I en afleveringsdato allerede den dag, I underskriver kontrakten. 

Læs mere om at bygge med Hybel

 

Den helt rigtige husstørrelse

Du skal hjem til mere – derfor skal husstørrelsen og udnyttelsen af kvadratmeterne være helt rigtig. Vi bygger både almindelige huse, dobbelt- og flerfamiliehuse – og altid med udgangspunkt i de behov og ønsker, du har til din drømmebolig.

Men faktisk er størrelsen på et hus ikke altid det afgørende – det er udnyttelsen af kvadratmeterne til gengæld. Vores kunder siger ofte, at de får meget plads for deres penge, når de bygger med os. Det gør de, fordi vores byggerådgivere er dygtige til at rådgive om løsninger, der lige giver det ekstra, der får kvadratmeterne til at føles som mere og undgår spildplads. Det er vores udstillingshus på Hvidkløverhøjen 32 i Skanderborg et godt eksempel på. Her er husets 150 kvadratmeter udnyttet, så det føles større, end det egentlig er.  

Udformningen og størrelsen af din drømmebolig afhænger naturligvis også meget af byggegrunden. Er den smal, bred eller skrånende? Vores byggerådgivere er eksperter i at rådgive om den mest optimale udnyttelse af byggegrunde. Kontakt en af dem, og få gode råd til at lave den helt rigtige plantegning ud fra din byggegrund.

 

Den helt rigtige pris

Hybel har ingen prisliste - og det er der en god grund til. Vi vil hellere bygge det helt rigtige hus til jer – til den helt rigtige pris.

Den rigtige pris bliver udregnet specielt til jer og afhænger af, hvilke behov og ønsker, I har til jeres drømmebolig. Vi ved, at ikke to boligdrømme er ens. Derfor bygger vi ikke typehuse. Vi bygger huse til alle typer, og vi kan først give jer en fast pris på jeres drømmehjem, når vi har haft et møde og hørt nærmere om det.

Herefter hjælper vores byggerådgiver med at tilpasse jeres budget, så I får mest hus for pengene. Det er den helt rigtige pris til jer.

 

Den helt rigtige inspiration

Jeres byggeproces skal være en uforglemmelig oplevelse. Den oplevelse starter med den helt rigtige inspiration – og hos Hybel finder I et kæmpe inspirationsunivers, der både består af udstillingshuse, showrooms, galleri og et unikt planløsningsværktøj, så I selv kan lege med indretningen af jeres drømmehus.

Drømmer I om et nybygget hus, skal I tage en tur forbi vores udstillingshuse. Her kan I opleve, hvordan vi bygger, I kan finde jeres favoritløsninger og både se og mærke alle materialer.

Vi har mange udstillingshuse i hele landet, og sikkert også et tæt på dig. Der er også hele tiden nye på vej.

Når man skal bygge sit drømmehjem, skal der træffes rigtig mange beslutninger om alt fra placering af stikkontakter, murstentype og planløsning til taghældning, opbevaringsløsninger og indretning af rum.

Med vores unikke plantegningsværktøj kan I lade drømmene få frit spil og få inspiration blandt hundredevis af planløsninger. I kan sortere efter planløsning, tagkonstruktion, kvadratmeter og antal værelser. I kan spejlvende, rotere, gemme og printe jeres plantegning, så I kan arbejde videre med den. Bedre inspiration til indretningen af jeres drømmebolig findes ikke.

Danmarks største inspirationsunivers med plantegninger og galleri af nybyggede huse til nybyggere finder I på hybelhuse.dk. Her kan I lade jer inspirere i vores galleri, I kan læse om andre nybyggere og deres favoritløsninger i vores blog, og I kan downloade eller bestille vores katalog, hvor der er endnu mere inspiration til jeres drømme om et nybygget hus.  

 

Den helt rigtige husbygger!

Har I brug for flere gode grunde til, at vi er den helt rigtige husbygger for jer? Her er fem ekstra gode grunde til at bygge nyt hus sammen med os.

I er også altid velkomne til at kontakte en af vores byggerådgivere til en uforpligtende snak.

Se vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog