Oktober 2021

Byg nyt hus med os - fem gode grunde til at bygge nyt hus med Hybel

Læs mere om, hvorfor du skal bygge med os

Hvis du drømmer om at bygge nyt, så vil vi gerne hjælpe dig trygt i hus. Det handler om at finde et byggefirma, man kan stole på, så der er ro i maven gennem hele byggeprocessen. Der er mange grunde til at bygge med os, men vi har fremhævet fem EKSTRA gode grunde til at bygge jeres drømmehus med Hybel.

  1. Få flere valgmuligheder med vores store sortiment
  2. Du får rådgivning og sparring gennem hele byggeprocessen
  3. Få din egen byggenøgle
  4. Vi bygger huse i høj kvalitet
  5. Med mange års erfaring i branchen, har vi helt styr på byggeprocessen

 

Få et stort udvalg af materialer, som passer til dine behov og ønsker

Når du skal vælge materialerne til dit nye hjem, har vi et stort sortiment at tage udgangspunkt i. Derved sikrer du, at du kan få lige præcis de klinker, gulve, døre, vinduer og mursten, som du går og drømmer om. Du går sammen med din byggerådgiver en tur i vores showroom, hvor du kan få hjælp og rådgivning til at vælge det bedste materiale til netop dit drømmehus.

Hos os er der ingenting, der hedder standard eller standardpriser. Du kan vælge frit mellem vores store udvalg af materialer, og så beregner vi en samlet pris for dit byggeprojekt. 

https://vimeo.com/640344645

Med Hybel får du rådgivning og sparring gennem hele byggeprocessen

Når man skal vælge et byggefirma, er det vigtigt at have en god fornemmelse i maven med dem, man vælger. Det er noget, vi har stort fokus på hos Hybel. Vi vil gerne have, at vores kunder er trygge gennem hele processen, og derfor har du hos os et tæt samarbejde med din byggerådgiver, projekterende bygningskonstruktør og din byggeleder.

På dit første møde med os, møder du din byggerådgiver, som viser dig rundt i vores showroom og tager en snak med dig, for at komme tættere på dit drømmehus. Det er okay at drømme stort, men når man skal bygge hus, er der mange ting, der skal passe sammen. Din byggerådgiver hjælper dig med at tilpasse dit budget, så du får mest hus for pengene.

Hvis din mavefornemmelse er god, og du beslutter dig for at lave en aftale med Hybel om, at vi skal bygge dit drømmehus, sendes din skitse og materialevalg videre til vores tegnestue. Her får du tildelt en projekterende bygningskonstruktør, som hjælper dig med at lave de færdige tegninger til dit hjem. Er du lidt i tvivl omkring din plantegning, eller ønsker du at få justeret nogle ting, så står din projekterende klar med gode råd og input. Derved kan du komme helt på plads med din perfekte plantegning.

Inden vi går i jorden på dit nybyggeri, får du også tildelt en byggeleder, som holder overblikket under hele din byggeproces. Opstår der spørgsmål undervejs, kan du kontakte din byggeleder, som med glæde vil besvare dem. Det vigtigste for os er, at du kan føle dig tryg igennem hele processen og sove godt om natten – uden at bekymre dig om dit nye hus.

 

Kom helt tæt på dit nybyggeri med din egen byggenøgle

Når du bygger med os, får du din helt egen byggenøgle, så du til enhver tid kan besøge dit nybyggeri – også når døre og vinduer er sat i. Vi mener, at alle skal have adgang til deres byggeri, så de har muligheden for at måle op til gardiner, tage billeder undervejs, vise drømmehuset frem og meget mere.

Nogle bygherrer ønsker at følge tæt med i byggeprocessen, og andre ønsker blot at komme forbi en gang imellem. Med en byggenøgle kan du helt selv bestemme, hvor meget du vil besøge dit fremtidige hjem, mens det bliver bygget.

 

Vi bygger huse i høj kvalitet, der passer præcis til dig og din grund

Ønsker du et hus i høj kvalitet, hvor du får meget for pengene, så er det os, du skal bygge med. Vi tegner, beregner og bygger alle huse fra bunden, så du er sikker på at få et hus, specielt til dig og din grund.

Vi har faste aftaler med vores håndværkere. Det betyder, at de kender Hybels høje standard, og de ved, hvordan de forskellige løsninger skal bygges for at nå det bedste resultat og jeres drømmehus.

Vi bygger ikke typehuse, men vi har specialiseret os i at bygge indenfor bestemte koncepter. Derved har vi helt styr på byggeprocessen og kan give dig den bedste service undervejs. På denne måde kan vi også bedst muligt forebygge eventuelle fejl og mangler senere hen.

Facadebillede af et af Hybels udstillingshuse med saddeltag uden udhæng og lyse mursten. Der er lagt belægning i indkørslen, som fører ind til husets dobbeltcarport. Foran huset er der plantet 5 træer. Flagstangen står i forhaven og er hejst med Hybels flag.

Mange års erfaring i byggebranchen

Hybels direktion består af seks familiefædre, som har brugt stort set hele deres arbejdsliv i byggebranchen. De gik sammen om at skabe dét byggefirma, de gerne selv ville arbejde i. Deres mange år i branchen gør, at selvom der er fart på udviklingen i virksomheden, holder vi os nede på jorden og sikrer, at der er en kort kommunikationsvej mellem ledelsen og manden på gulvet. Derved kan vi tilbyde en høj service og fleksibilitet, når det kommer til dit nybyggeri og drømmehus.

Hybels kerneværdier er ærlighed og tryghed. For at vi kan skabe et godt samarbejde med vores kunder, er det nødvendigt at stole på hinanden og være ærlige både i forhold til eventuelle udfordringer men også i vores rådgivning.

Er du interesseret i en uforpligtende samtale, kan du kontakte vores byggerådgivere her.

Andre blogindlæg

Byg nyt med Hybel og få god akustik i hjemmet

Januar 2024

Byg nyt med Hybel og få god akustik i hjemmet

Uanset om I står over for at skulle bygge nyt hus eller skal til at renovere et ældre hus, så er det rigtig vigtigt at tænke på, hvordan akustikken kommer til at være.

Byg nyt med Hybel og byg til en realistisk pris

November 2023

Byg nyt med Hybel og byg til en realistisk pris

Hvordan får I mest for pengene i jeres nybyggerprojekt?

Praktikant i byggebranchen

Maj 2023

Praktikant i byggebranchen

Mit navn er Linnéa, jeg er 23 år, og jeg læser på sidste semester af Markedsføri...

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere