April 2022

Tina og Thomas bygger nyt hus med Hybel

Hør dem fortælle om opstartsfasen, rådgivningsprocessen og de erfaringer de har fået ved at bygge hus med Hybel.

Følg Tina og Thomas fra tv-serien "Fede forhold" når de skal bygge nyt hus. Her kan du høre om deres tanker og deres byggeproces. De kommer også ind på, hvordan de har oplevet deres proces med Hybel indtil videre.

Skal man købe eller bygge et nyt hus?

Det var det helt store spørgsmål, som Tina og Thomas stod med, da de havde solgt deres hus. De vidste, at der kom grunde i udbud i deres område, så de valgte at flytte ind i et midlertidigt hus, indtil de kunne købe en grund og bygge deres drømmehus. Selvom planen var at bygge nyt, så tog Tina og Thomas til fremvisning på et allerede eksisterende hus, som de blev helt forelskede i. 

"Selvom vi faktisk havde bestemt os for at bygge nyt, kiggede vi stadigvæk på huse, og vi endte også med at finde et hus lige til os, men det blev ikke til noget. Den dag i dag er vi glade for, at vi holdte fast i beslutningen om at bygge nyt, for da de nye byggegrunde i Ebeltoft kom i udbud, var det en glædens dag," fortæller Tina.

Bygge nyt hus: Byggegrunde i Ebeltoft.

Blev nødt til at genbesøge alle valg og starte forfra

Tina og Thomas fortæller, at de var ved at skrive under med et andet byggefirma, men da de sad der, manglede mavefornemmelsen. Derfor endte de med at springe fra og genbesøge alle deres valg. Det betød, at de måtte tilbage til tegnebrættet, besøge udstillingshuse og snakke med byggefirmaerne igen. 

"Vi syntes, at det gik lidt for stærkt med det andet byggefirma, og der var ikke plads til at tænke sig om. Det er vi glade for, at der er plads til hos Hybel. De har været helt nede på jorden, og vi har ikket skullet stesse eller er blevet presset," fortæller Thomas.

Bygge nyt hus: Førstegangsmøde hos Hybel i Horsens.

Samarbejde med byggerådgiveren

"Vores byggerådgiver har givet os noget modspil, og vi har altid fået hans oprigtige mening. Han har været en rigtig god sparringspartner for os. Vi er en familie på fem, og det har været lidt en udfordring at finde en plantegning med fire værelser og et kontor, så jeg har siddet og printet en masse plantegninger ud fra Hybels plantegningsbibliotek og klippe-klistret, for at lave en planløsning, hvor der var plads til os alle," fortæller Tina 

Plantegning på Tina og Thomas' forskudte vinkelhus.

Hybels tegnestue har hjulpet Tina og Thomas i mål med deres plantegning, og de har fået deres ønsker opfyldt. Huset bliver et forskudt vinkelhus på 191 m2 med 25 m2 overdækket terrasse og fem værelser.

"Vi har oplevet en stor fleksibilitet hos Hybel, hvor de har gjort alt hvad de kunne for at bygge vores drømmehus. Vores byggerådgiver har hjulpet rigtig meget, da det kom til at få budgettet og vores drømme til at gå op. I stedet for at sige, det kan I ikke få, så har vores rådgiver været løsningsorienteret og fundet nogle rigtig gode kompromiser," fortæller de.

 

Drømmer du også om at bygge nyt hus, så tag kontakt til en af Hybels byggerådgivere eller start med at bestille vores inspirationskatalog.

I september modtager Tina og Thomas deres nye hybel, og de glæder sig rigtig meget. Vil du følge med i Tina og Thomas' byggeproces, så gå ind og følg deres Instagram-profil: @voresfedehus. Du kan også læse mere om Hybels byggeproces her.

 

Andre blogindlæg

Fra drøm til drømmehus

Marts 2022

Fra drøm til drømmehus

Karina og Kasper fra dokumentarserien "De sjældne danskere" bygger med Hybel.

Danmarks Fedeste Hybel ligger i Haderslev

Marts 2022

Danmarks Fedeste Hybel ligger i Haderslev

Et utal af fede løsninger og et drømmesamarbejde med Hybel har givet Louise og Flemming deres drømmehus – og titlen som Danmarks Fedeste Hybel 2021.

Bosat i Grønland og nybygger i Nordjylland

Februar 2021

Bosat i Grønland og nybygger i Nordjylland

Flere drømme går i opfyldelse på én gang for det unge, eventyrlystne nybygger-par Penille og Tobias.

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog