Deltag i lodtrækningen om to Hybel sportstasker

Lav et Instagram-opslag med din yndlingsdetalje i hjemmet og deltag i konkurrencen.

Konkurrence

I konkurrencen kan du vinde to Hybel sportstasker til en værdi af 450 DKK. Konkurrencen løber i perioden d. 13. april 2023 kl. 10:00 til d. 15. maj 2023 kl. 10:00. Vinderen udtrækkes tilfældigt i en lodtrækning d. 15. maj 2023 kl. 10:01. Læs de generelle konkurrencevilkår nedenfor.

Sådan tilmelder du dig konkurrencen

Du skal oprette et opslag på din egen Instagram-konto med et eller flere billeder/videoer af dine yndlingsdetaljer i hjemmet med følgende hashtag: #minhybelkonkurrence. I teksten til opslaget skal du beskrive, hvad du godt kan lide ved dine yndlingsdetaljer i hjemmet.

Det er også et konkurrence krav, at du skal følge Hybels Instagram-profil (@hybelhuse). Såfremt du ikke allerede følger Hybels Instagram-profil, skal du gå ind og følge den.

Vilkår og betingelser

Konkurrencen er åben over for alle over 18 år bosiddende i Jylland, på Fyn, på Sjælland og de øvrige brofaste øer i Danmark.

Konkurrencen er på ingen måde er sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Instagram.

Slut tidspunktet for konkurrencen er d. 15. maj 2023 kl. 10:00. Alle deltageropslag skal være offentliggjort inden tidspunktet for konkurrencens ophør.

Hybels marketingsafdeling vil efter konkurrencens afslutning trække en tilfældig vinder blandt deltagerne.

Forsendelse af præmien aftales med vinderen.

Udtrækning af vinderen

Den heldige vinder vil blive kontaktet ved, at Hybel skriver en kommentar på deltageropslaget, hvorefter vedkommende har 24 timer til at skrive en privat besked til Hybels Instagramkonto.

Såfremt den heldige vinder ikke har skrevet en privat besked til Hybel 24 timer efter, at Hybel har skrevet en kommentar på vinderopslaget, vil kommentaren blive slettet, og der udtrækkes en ny tilfældig vinder blandt de resterende deltagere.

Vinderen offentliggøres på Hybels sociale medier så snart, at vinderen har kontaktet Hybel ved at sende en privat besked til Hybels Instagramkonto.

Samtykke til at Hybel* må kontakte dig samt offentliggørelse af dit opslag/kontonavn

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at du må kontaktes igennem Instagram, såfremt det er nødvendigt ifm. din deltagelse i konkurrencen, samt at dit navn og/eller Instagram-kontonavn må offentliggøres ifm. annoncering af den heldige vinder på Hybels sociale medier (Instagram, Facebook og LinkedIn).

Samtykke til at Hybel må anvende dit opslag

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at Hybel efter konkurrencens ophør frit må dele dit deltageropslag herunder billeder/video på de ovennævnte sociale medier til markedsføringsmæssige formål.

Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Dette kan f.eks. ske ved fremsendelse af en mail til psi@hybelhuse.dk

 

* Hybel-koncernen er organiseret med et hovedselskab Hybel Danmark A/S samt datterselskaber, som dækker hvert sit geografiske område i Danmark. Det drejer sig om selskaberne Hybel Midt A/S, Hybel Syd A/S, Hybel Nord A/S og Hybel Sjælland A/S som således også er omfattet af samtykket.

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere