Byggegrunde i Aarhus

Find byggegrunde til salg i Aarhus. Vi er med til at udvikle de populære byer i Aarhus kommune som Malling, Solbjerg og Trige. Når vi har grunde til salg i Aarhus, kan du reservere dem lige her på siden. 

 

Find din grund i Aarhus

Vi hjælper dig med at finde præcis den grund i Aarhus, som du gerne vil bygge dit nye hjem på. Der er mange hyggelige ”små” byer lige omkring Smilets By. Her er der kamp om muligheden for at bygge nyt i børnevenlige kvarterer.

Der er aldrig langt til legekammerater. Pasningen og skolen er der garanti for. Når børnene bliver store, kan de let tage bussen til nogle af Danmarks mest populære uddannelsessteder; Journalisthøjskolen, Aarhus Universitet med flere end 40.000 studerende og Maskinmesterskolen.

Hvis pladsen en dag bliver for trang i børneafdelingen, er der selvfølgelig også masser af kollegieværelser i og omkring midtbyen.

Du får aldrig langt til den nærmeste store arbejdsplads. Virksomheder som Vestas Wind Systems, Arla Foods og Bestseller ligger her. Og du kan også nemt komme til motorvejen. Hvis du har brug for at arbejde hjemmefra, kan vi også vise dig mange gode kontor-løsninger eller hjælpe dig med at tegne præcis den, du drømmer om.

 

Riv ned og byg nyt i Aarhus

Vil du hellere købe en grund i Aarhus, hvor der allerede er bygget et hus for mange år siden? Hvis du skal bo tæt på Aarhus midtby, kan det sagtens være den eneste mulighed for at få præcis det hjem, du drømmer om. Derfor er det populært at købe et gammelt hus i fx Højbjerg eller Risskov og så rive det ned.

Det kan måske virke som en lidt voldsom ting at rive et hus ned. Men tit kan det faktisk godt betale sig, fordi de gamle huse aldrig kan blive lige så billige eller sunde at bo i som dem, vi bygger.

Flere af vores byggerådgivere er lokale i Aarhus. Så de kender til arbejdet med at rive ned. Det er en speciel opgave, men vi har et godt samarbejde med nogle af de dygtigste til at udføre den. Så tager vi over, når der kun er en virkelig godt placeret byggegrund tilbage.

Kontakt os og få hjælp til at bygge nyt tæt på centrum af Smilets By.

Grunde til salg i Østjylland

Hybel Grund Vendehøj
directions favorite_border

Vendehøj

8543 Hornslet
(Projektgrunde)

Hybel Grund Højagergårdsvej
directions favorite_border

Højagergårdsvej

8700 Horsens
(Almindelige byggegrunde)

Hybel Grund Skovmærkebakken
directions favorite_border

Skovmærkebakken

8930 Randers NØ
(Kompaktgrunde)