Byggegrunde i Aarhus

Find byggegrunde til salg i Aarhus. Vi er med til at udvikle de populære byer i Aarhus kommune som Malling, Solbjerg og Trige. Når vi har grunde til salg i Aarhus, kan du reservere dem lige her på siden. Hvis du har en bestemt byggegrund i tankerne, vil vi gerne hjælpe dig med at købe den.

Når du bygger med os, slipper du for selv at danse med myndighederne, udfylde papirerne og betale af på lån. Faktisk vil vi gerne betale hele byggeriet for dig. Så skal du ikke have penge op af lommen, før du får nøglerne. Det er da nemt! (og kan spare dig for mange tusinde kroner).

 

Find din grund i Aarhus

Vi hjælper dig med at finde præcis den grund i Aarhus, som du gerne vil bygge dit nye hjem på. Der er mange hyggelige ”små” byer lige omkring Smilets By. Her er der kamp om muligheden for at bygge nyt i børnevenlige kvarterer.

Der er aldrig langt til legekammerater. Pasningen og skolen er der garanti for. Når børnene bliver store, kan de let tage bussen til nogle af Danmarks mest populære uddannelsessteder; Journalisthøjskolen, Aarhus Universitet med flere end 40.000 studerende og Maskinmesterskolen.

Hvis pladsen en dag bliver for trang i børneafdelingen, er der selvfølgelig også masser af kollegieværelser i og omkring midtbyen.

Du får aldrig langt til den nærmeste store arbejdsplads. Virksomheder som Vestas Wind Systems, Arla Foods og Bestseller ligger her. Og du kan også nemt komme til motorvejen. Hvis du har brug for at arbejde hjemmefra, kan vi også vise dig mange gode kontor-løsninger eller hjælpe dig med at tegne præcis den, du drømmer om.

 

Hybel byggegrunde i Aarhus

 

Riv ned og byg nyt i Aarhus

Vil du hellere købe en grund i Aarhus, hvor der allerede er bygget et hus for mange år siden? Hvis du skal bo tæt på Aarhus midtby, kan det sagtens være den eneste mulighed for at få præcis det hjem, du drømmer om. Derfor er det populært at købe et gammelt hus i fx Højbjerg eller Risskov og så rive det ned.

Det kan måske virke som en lidt voldsom ting at rive et hus ned. Men tit kan det faktisk godt betale sig, fordi de gamle huse aldrig kan blive lige så billige eller sunde at bo i som dem, vi bygger.

Flere af vores byggerådgivere er lokale i Aarhus. Så de kender til arbejdet med at rive ned. Det er en speciel opgave, men vi har et godt samarbejde med nogle af de dygtigste til at udføre den. Så tager vi over, når der kun er en virkelig godt placeret byggegrund tilbage.

Kontakt os og få hjælp til at bygge nyt tæt på centrum af Smilets By.

Grunde til salg i Østjylland

Hybel Grund Fiskeparken, Snaptun
directions favorite_border

Fiskeparken, Snaptun

7130 Juelsminde

Hybel Grund Admiraltoften
directions favorite_border

Admiraltoften

8660 Skanderborg

Hybel Grund Følfodhøjen, Stilling
directions favorite_border

Følfodhøjen, Stilling

8660 Skanderborg

Hybel Grund Hvidkløverhøjen, Stilling
directions favorite_border

Hvidkløverhøjen, Stilling

8660 Skanderborg

Hybel Grund Hyrdetasken
directions favorite_border

Hyrdetasken

8700 Horsens

Hybel Grund Skovkanten, Torsted
directions favorite_border

Skovkanten, Torsted

8700 Horsens

Hybel Grund Vær Bakkevej
directions favorite_border

Vær Bakkevej

8700 Horsens

Hybel Grund Ærenpris
directions favorite_border

Ærenpris

8700 Horsens

Hybel Grund Torpvej / Hobolthsvej
directions favorite_border

Torpvej / Hobolthsvej

8752 Østbirk