Grunde til salg i Silkeborg

Er du på jagt efter en grund til salg i Silkeborg? Så lad os hjælpe dig. Vi køber grunden for dig og tager os af hele processen. Du skal først betale, når dit hus står helt færdigt, og du får nøglerne.

Silkeborg er en helt unik by at bygge hus i. De store, rene søer er omringet af et fantastisk smukt landskab, så du næsten kan være sikker på at få den vildeste udsigt, uanset hvor du køber en grund i Silkeborg.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at købe en byggegrund i Silkeborg. Når vi har byggegrunde til salg, lægger vi billeder og beskrivelser op her på siden.

Byen har masser af gode folkeskoler, daginstitutioner og offentlige legepladser. Så du får ikke langt til pasning eller gode legemuligheder.

Du får også god udsigt til at holde dig i gang – uanset om du er lønmodtager eller selvstændig. Byen har store arbejdspladser som Linak, Sanistål og Jyske Banks hovedsæde. Og inden for en times kørsel kan du nå ud til over 600.000 arbejdspladser i Øst- og Midtjylland.

Kommunen støtter op om de selvstændige og iværksætterne. Det er nemt at få råd, hjælp og et stærkt sammenhold med andre selvstændige – fx med en god kontorplads i Ferskvandscentret ErhvervsPark eller kontorfællesskabet G-kraft.

 

Store byggegrunde i Silkeborg

Silkeborg Kommune udvikler flere nye udstykninger, hvor vi gerne vil hjælpe dig med at få fat i den byggegrund i Silkeborg, som passer til dit drømmehus.

Der er en helt fantastisk kultur i byen. Engang blev papiret til de fleste danske pengesedler lavet her. I dag er Papirfabrikken sin egen bydel med Jysk Teater- og Musikhus, Radisson Blu-hotel og erhvervslokaler, som blandt andet huser Midtjyllands Avis.

Du får også en masse kultur for pengene andre steder i byen. På Museum Jorn kan du se fantastiske malerier og andre kunstværker fra blandt andre Asger Jorn og Per Kirkeby. Alle, der elsker jazz, kender også Silkeborg for Riverboat Jazzfestival, som siden 60’erne har dyrket klassisk jazz på og omkring søerne.

 

Hybel grunde til salg i Silkeborg

 

Midtjyske byggegrunde tæt på natur og vand

Silkeborg er kendt for de kæmpestore søer, og silkeborgenserne får også virkelig meget ud af dem. De kalder den for Danmarks Outdoor Hovedstad. Byen har klubber for fiskeri, kano, kajak, svømning og Silkeborg Motion-Tri-Klub, som arrangerer Danmarks Smukkeste Triathlon.

Men du behøver faktisk ikke at være en vandhund for at bo i byen. Hvis du vil dyrke andre former for motion udendørs, kan du finde Danmarks bedste mountainbike-ruter i de store skove eller løbe en tur langs vandet.

Byen har også en god golfbane og selvfølgelig en del træningscentre, hvor du kan få sved på panden uden at skulle ud i regn og blæst, hvis nu det der outdoor slet ikke er dig.

Tag fat i os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den helt rigtige grund i Silkeborg.

Grunde til salg i Østjylland

Hybel Grund Fiskeparken, Snaptun
directions favorite_border

Fiskeparken, Snaptun

7130 Juelsminde

Hybel Grund Admiraltoften
directions favorite_border

Admiraltoften

8660 Skanderborg

Hybel Grund Følfodhøjen, Stilling
directions favorite_border

Følfodhøjen, Stilling

8660 Skanderborg

Hybel Grund Hvidkløverhøjen, Stilling
directions favorite_border

Hvidkløverhøjen, Stilling

8660 Skanderborg

Hybel Grund Hyrdetasken
directions favorite_border

Hyrdetasken

8700 Horsens

Hybel Grund Skovkanten, Torsted
directions favorite_border

Skovkanten, Torsted

8700 Horsens

Hybel Grund Vær Bakkevej
directions favorite_border

Vær Bakkevej

8700 Horsens

Hybel Grund Ærenpris
directions favorite_border

Ærenpris

8700 Horsens

Hybel Grund Torpvej / Hobolthsvej
directions favorite_border

Torpvej / Hobolthsvej

8752 Østbirk