Ølsholmen 6, 4100 Ringsted

filter

Se galleri

Til salg

Hyggeligt længehus på 139 m2 i populært område

I den moderne landsby, Benløse, midt imellem skov, marker og by, ligger dette skønne og hyggelige længehus på 139 m2

Ølsholmen 6, 4100 Ringsted

4.195.000 DKK

Velkommen til dette skønne længehus i udkanten af landsbyen Benløse, i den nordvestlige del af Ringsted. Det populære område grænser op til Benløse Skov, så I kommer til at bo midt imellem skov, by og marker, joggingstier, bålpladser og den smukke Haraldsted Sø.

Benløse er en moderne landsby med et hyggeligt bymiljø, gode indkøbsmuligheder og en velfungerende skole og idrætsforening. Huset ligger i gåafstand til Ringsted Outlet og cykelafstand til Ringsted Sportcenter, hvor både børn og voksne blandt andet kan nyde en tur i svømmehallen. Der er også kort afstand til motorvejen, Roskilde kan nås på 30 minutter, Odense en time og København ligger kun 45 minutter væk. 

Selve huset er et dejligt længehus på 139 m2 med tre værelser, en skøn overdækket terrasse og en voksen- og børneafdeling adskilt af husets hjerte, køkken/alrummet. Her får I en dejlig køkkenø og godt med bordplads langs bagvæggen. Så kan hele familien være samlet til kreativ leg, lektier og madlavning. Køkkenet gemmer også på et skjult depotrum på hele 3,6 m2 , så der både er plads til opbevaring og et godt gemmested til børnenes gemmeleg.

Voksenafdelingen har et walk-through-closet og et dejligt badeværelse med shampoohylde i brusenichen. Husets to børneværelser er på cirka 10 m2 hver og rummer flere gode indretningsmuligheder. Det giver god plads til, at familiens mindste kan lege og boltre sig.

Fra stuen har I direkte udgang til en skøn, overdækket terrasse. Her kan sommerens grillaftener nydes, eller I kan hygge jer med en god kop kaffe, mens børnene leger i haven.

Huset har vinylgulv i alle værelser, mens der er klinker på badeværelserne, i entréen, i bryggerset samt i køkken/alrummet. Med gulvvarmen, der er gennemgående i hele huset, skal I dog ikke bekymre jer om at få kolde fødder.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 5460 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Ølsholmen 6, 4100 Ringsted

Hustype

Længehus

home

Areal bolig / grund

139 m2 / 754 m2

wb_sunny

Overdækket areal

12 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag med udhæng

Mursten

Silver Grey

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Jordvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

3

school

Afstand til skole

1.000 m

Andre huse til salg på Sjælland

Hybel udstillingshus Ølsholmen 10 Modelfoto
directions favorite_border

Ølsholmen 10
4100 Ringsted

Pris: 4.395.000 DKK

Areal: 150 m2

Værelser: 4

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere