Forskudt hus med fladt tag

Det forskudte hus er en moderne planløsning, hvor vi rykker i den oprindelige plantegning på et klassisk længehus eller vinkelhus. Et forskudt vinkelhus kan for eksempel have vinklen i midten af huset i stedet for ude for enden, hvor den plejede at være. I et forskudt længehus er den aflange kasse rykket en smule fra hinanden.

Begge måder at bygge et forskudt hus på giver nogle spændende detaljer i huset. Du ser dem med det samme – både indenfor og udenfor. Med fladt tag bliver de endnu tydeligere, fordi du ikke har et synligt tag til at tage noget af billedet.

Vi bygger et forskudt hus med fladt tag, så det er minimalistisk og funktionalistisk (altså uden udhæng eller detaljer, som stjæler opmærksomhed fra vinduer, døre og belysning). Hvis du gerne vil have udhæng, må du overveje at bygge et forskudt hus med saddeltag i stedet.

Det flade tag bliver skjult bag en flot murkrone i zink eller aluminium. Du vælger selv, hvilken farve den skal have. Sammen med dit valg af mursten gør det, om dit hus kommer til at ligne et klassisk funkishus eller et moderne og lidt mere sprælsk hus.

Uanset hvad du vælger, får du et hus med fuldt fokus på facaden, når du vælger et forskudt hus med fladt tag.

 

Skal jeg vælge forskudt hus med fladt tag?

Er du til den nøgne og helt ærlige arkitektur med spændende detaljer? I et forskudt hus med fladt tag er det lige, hvad du får. Vi bygger den type huse til mange kunder, fordi de vil have:

  • Et funkisinspireret hus
  • Flydende overgange mellem rummene
  • En helt unik plantegning
  • Flere hyggelige kroge
  • Højt til loftet

Vi synes, at et forskudt hus med fladt tag bliver meget flot og næsten som et palæ at se på. Men der er selvfølgelig også nogle minusser, som man skal kende til, hvis man overvejer at bygge den type hus. 

 

Hybel - Forskudt hus med fladt tag

 

Ulemper ved forskudt hus med fladt tag

Du får ikke noget loftrum, hvor du kan gemme gamle kærestebreve, videomaskinen og det sportsudstyr, du ikke bruger mere. Hvis du ikke kan holde ud at skille dig af med de ting, har vi dog nogle andre løsninger, som giver dig masser af skabsplads i huset.

Der skal mere træ til for at holde et fladt tag på plads. Det tager også længere tid at bygge, og murerne skal bruge flere sten til facaden. Derfor koster det altså flere penge at få det lækre udtryk på sit hus.

Og så kræver et fladt tag faktisk lidt mere vedligeholdelse end andre tagtyper. Vi bygger altid fladt tag med en lille, skjult hældning, så vandet kommer hurtigt væk uden at samle sig i pytter. Men tagpap holder alligevel ”kun” mellem 30 og 40 år. Og du skal sørge for at komme op på taget engang imellem og fjerne det skidt og legetøj, som let kan samle sig deroppe.

Hvis du kan leve med det, er et forskudt hus med fladt tag stadig et lækkert og fantastisk flot valg.

Vis os din boligdrøm, så vi kan give dig hjem til mere.

 

Gør din boligdrøm til din drømmebolig

Start med at booke et møde eller en fremvisning

Hybel - Find en planløsning