Vind spillesæt til hele fodboldholdet

Læs om konkurrencen og se konkurrencebetingelserne herunder.
Konkurrence

Deltag i vores konkurrence på Facebook om fodboldtøj til hele fodboldholdet. Hybel udlodder 50 holdsæt med Hybel-logo på til fodboldhold i hele landet. Deltag i konkurrencen på Facebook.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er for personer som er bosat i Danmark, og som deltager på vegne af et eller flere børn, der spiller fodbold i en klub. Holdene skal være U5, U6, U7, U8 eller U9.

Hvad kan jeg vinde?
Præmien er et komplet spillesæt bestående af trøje og shorts. Der udloddes 50 holdsæt bestående af 8 spillesæt pr. hold. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre klubber. Tøjmærket er Hummel, Adidas, Select eller Nike, og det er ikke muligt at levere spillesæt fra andre mærker. På tøjet må der ikke trykkes andre sponsorlogoer end Hybels, og Hybels logo vil blive trykt på trøjens forside samt på shortsene.

Sådan deltager du
Betingelserne for at deltage i konkurrencen er, at man skal synes godt om konkurrenceopslaget på Facebook og kommentere, hvilken klub og hvilket hold man gerne vil have skal vinde. Vi trækker lod blandt alle deltagere, der opfylder konkurrencebetingelserne.

Trækning af vindere
De heldige vindere får via Facebook direkte besked om, at de har vundet, og vinderne giver hermed også tilladelse til, at vi må offentliggøre deres navne og klubber på Hybels Facebook-side. Hvis vinderen ikke svarer indenfor 7 dage, udtrækkes en ny vinder.

Bestilling
De heldige vindere får adgang til en portal, hvor de nemt og hurtigt kan bestille spillesæt samt angive klub, farver, størrelser og uploade klub-logo. Vinderne giver også tilladelse til, at blive kontaktet af leverandøren af spillesættet, så alle informationer kan bekræftes. Leverandøren vil bestræbe sig på at ramme klubbernes farve bedst muligt ud fra de farver, der er tilgængelige til hvert tøjmærke.

Levering
Vinderne modtager præmien i starten af 2019, så alt er klar til forårssæsonen 2019. Dog kan der forekomme ændringer, såfremt der skulle opstå trykfejl, ændret forsendelse eller manglende oplysninger i processen.

Hvad skal du ellers vide?
Hybel vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredjepart. Hybel benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og sletter informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Hybel er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Hybel forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt.

Hybel forbeholder sig retten til at blokere eller slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Hybel sig retten at ekskludere brugere fra konkurrencen uden varsel.

Hybel er uden ansvar for trykfejl og forkerte størrelser. Eventuelle reklamationer klares direkte med leverandøren af spillesættene.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig at blive inviteret til at synes godt om vores Facebook-side, såfremt du ikke allerede gør det.

Konkurrencen udbydes af Hybel A/S, Ove Jensens Allé 35, 8700 Horsens.